Dr max mickiewiczova

Zdravotnícke potreby a pomôcky. SCALIBOR Protectorbandobojok proti parazitom, cm . Max , zdravie, osobný prístup, starostlivosť, odbornosť, poradenstvo, široký výber. Do kategórie zdravotnícke pomôcky sme pre vás a vaše pohodlie zaradili tlakomery, teplomery, náplasti, lekárničku a špecializované testy.


Ako si vybrať správny tlakomer? V súčasnosti sú najčastejšie využívané najmä digitálne tlakomery pre ich jednoduché použitie. Stačí stlačiť jeden gombík a meraný výsledok je na svete . Najbližšie podobné lekárne.


Odborný zástupca, PharmDr. Nájdite svojou najbližšiu predajňu Dr. Nahlásenie nesprávnych údajov. Pochváľ a okomentuj lekáreň. Ak máš aktuálne informácie k tejto lekárni, poskytni nám prosím aktuálne údaje o otváracích hodinách, kontaktoch, dodatočných údajoch.


Poskytuje služby z oblasti farmácie, predaj liekov, vitamínov, čajov, doplnkov. Max má širokú sieť lekárni po celom Slovensku a preto je pre svojich klientov najdostupnejšia. Bratislava Mickiewiczova - Prevádzka lekárne Dr. Zlatica Leláková, lekáreň, Dr. Jana Prekopová, lekáreň, Nová Dubnica, 0. Tatiana Romžová, lekáreň . Pri platbe kartou od Slovenskej sporiteľne získate späť z hodnoty vášho nákupu.


Platí na voľnopredajný sortiment a nie je možné kombinovať s iným vernostným programom. Nieste prihlásený close. KRIŠTOFA, Predstaničné námestie 3. Max 19 Nákupné centrum Centrál - Metodova 6. OC Eurovea - Pribinova 8. KRIŠTOFA, Predstaničné námestie 3 . Lekáreň Farmacen, Mickiewiczova 13.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba