Condrosulf

Condrosulf 4mg, kapsuly: kapsuly 1-krát denne. Obsah jedného vrecka sa má vysypať do prázdneho pohára a potom zaliať vodou. V pamäti Podobné 199 € Liek je určený na dlhodobú liečbu degeneratívnej choroby kĺbov (osteoartrózy), hlavne nasledujúcich typov osteoartrózy: stehnovo-lýtková, stehnovo-kolenná, artróza bedrového kĺbu, artróza kolena a artróza prstových kĺbov. Liek sa obvykle užíva v dávkovaní kapsuly (užité naraz) 1x denne. Schválený text k rozhodnutiu o zmene, ev.


Písomná informácia pre používateľa.

Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu predtým, ako začnete užívať . FTS, Antirheumatica, antiphlogistica, antiuratica. ATC, CHONDROITIN-SULFÁT. Charakteristika, Humánní léčivý přípravek. Chondroitínsulfát, na lekársky predpis (Rp), Antireumatiká. Osteoartróza je onemocnění, které způsobuje bolesti a funkční omezení kloubů.


Obsahuje chondroitinsulfát, který je jednou ze základních stavebních složek chrupavky. Jeho úlohou v chrupavce je vázat vodu a tím zabezpečuje vhodné mechanicko- elastické vlastnosti chrupavky pro nor mál ní funkci kloubu. Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože obsahuje pro vás důležité údaje.

CONDROSULF 8mg tablety. Ponechte si příbalovou informaci pro přípa že si ji budete potřebovat přečíst znovu. Máte-li jakékoli další otázky, . Jádrová úhrada ze zdravotního pojištění ? Maximální úhrada ze zdravotního pojištění ? Právní základ úhrady ze zdravotního pojištění ? Indikační omezení úhrady ? Doručenie v Bratislave ZADARMO. Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny. Při kloubních degenerativních procesech se snižuje obsah chondroitinsulfátu v chrupavce působením specifických enzymů, které vedou k degeneraci chrupavky a následnému zhoršení funkce . Wirkstoff: chondroitini sulfas natricus.


Granulat: saccharinum, aromatica, antiox. E 32 excipiens ad granulatum pro charta. E 10 E 13 excipiens pro capsula. Tabletten: excipiens pro compresso.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba