Zrubove chaty

Nestaviame len zrubové typy uvedené v katalógu. Tento katalóg je v podstate len informatívny a jednotlivé typy boli navrhnuté najmä s cieľom priblížiť zákazníkovi zrubové drevodomy a uľahčiť mu jeho vlastnú predstavu o tom ako by mal jeho budúci zrub vyzerať. Konečný projekt a vzhľad zrubovej stavby teda bude závisieť . Bungalow Víkendové zrubové chatky - DREVODOM ORAVA s. V pamäti Podobné Medzi väčších príbuzných záhraných chatiek patria víkendové chatky.

Svojou dispozíciou, veľkosťou a celkovým riešením poskytujú priestor pre relax a prípadné niekoľkodňové ubytovanie pre menšie skupinky ľudí hlavne v . Zrubové chaty sú vyrobené zo sušeného smrekového, kvalitne opracovaného dreva. Internetové stránky Lacnezruby. Zrubové domy V pamäti Zaujímate sa o kúpu zrubového domu? Sme špecialisti na realitný trh so zrubovými domami. S nami kúpa zrubového domu jednoducho a rýchlo.


Kvalitné fínske drevené domy od spoločnosti KONTIO: drevené domy, zrubové domy, drevený dom na kľúč, zruby, drevodom z polárnej borovice - kvalita z Fínska.

NP: spálne, balkóny, . Ponúkame Vám rôzne typy nami vyrobených drevených zrubových domov a chát. Drevostavby boli realizované na základe individuálnych požiadaviek každého zákazníka. Drevodomy, zrubové domy, zrub, zruby, drevené domy, drevostavby, zrubové stavby, drevené zruby, drevený dom, domy z dreva, zrubové chaty , zrubový dom, zrubové stavby, stavba, stavba domu, dom z dreva, víkendové domy, montované zruby, zrubová stavba, zrubov, zrubový, stavba drevenice, zrubových. Naše drevenice sú celoročne obývateľné zrubové stavby, ktoré slúžia ako rodinné domy na trvalé bývanie alebo ako rekreačné (víkendové) domy, chalupy a chaty. Vlastnosti dreveníc, rodinných domov a bungalovov.


Staviame podľa projektov ktoré nám zabezpečia naši architekti ,alebo si ich dodá sám majiteľ budúcej stavby. Ako jedná z mála firiem na Slovensku dokážeme postaviť všetky typy drevodomov. Naše zruby sú používané ako celoročné obývané domy ,alebo ako rekreačné chaty. Všetky zrubové domy vyrábame výlučné . Drevodomy, drevostavby, zruby, zrubové chaty , zrubové domy, drevené chaty, chaty a ešte oveľa viac iba u nás. Kontakt: Ubytovací manažér.


Domáce zvieratá povolené. Pozrite si najlepšie drevené chaty z Poľska priamo od výrobcu DomyJuhas. Ponuka zahŕňa aj montované drevostavby, altány a okenné a dverové tesárske prvky.


Ručne vyrábané zruby z guľatiny v sebe spájajú prvky tradičného remesla a moderných technológií.

Predstavujú exkluzívne a zároveň zdravé bývanie v súlade s prírodou, či návrat k tradíciám. Ich architektúra sa spravidla nesnaží nič zakrývať- povrch kmeňov je viditeľný zvnútra, aj zvonka. Každý zrub má samostatné izby, kuchyňu, kúpeľňu a spoločenskú miestnosť.


Zrubová chata Zvonček sa nachádza 3metrov od termálneho kúpaliska Podhájska, neďaleko lesa. Niektoré chaty majú krb, gril, ohnisko, altánok, detské ihrisko, saunu, vírivku alebo bazén. Takmer pri každej chate pohodlne zaparkujete svoje auto.


Rezervujte si ubytovanie chaty, chalupy, zrubové chaty a dreveničky na Slovensku. Vyberte si z našej ponuky: chata na prenájom, chalupa na prenájom, . Drevenice na Slovensku za výhodné ceny.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba