Výplň garážových dverí

Sme firma, ktorá Vám vyrobí a namontuje podľa Vašich požiadaviek: plotové brány - samonosné, koľajničkové, dvojkrídlové , ploty a plotové výplne - kované,. Vyrábame a dodávame garážové brány v prevedení: - výklopná - dvojkrídlová - zateplená - nezateplená Ponúkame aj výrobu jednokrídlových dverí Garážovú bránu . Hladká dverná výplň (sendvičová doska) je vyrábaná systémom lepenia PVC, alebo HPL (vysokotlaký laminát) dosiek a telelno-izolačných materiálov na báze extrudovaného polystyrénu. Slúži na vyplnenie nepresklených časti stavebných otvorov napr.


Chcem plast, podobny tomu, co je na garazovych vysuvnych dverach , ale kedze si dvere chceme vyplnit sami, potrebujem pomoct.

V kombinácii s novými materiálmi dokážu konkurovať aj modernejším typom garážových brán. Dvojkrídlové garážové brány nezasahujú do interiéru a neznižujú strop pri vstupe do garáže. Výplň krídel tvorí panel s hrúbkou mm izolovaný polyuretánovou penou. Sekcionálne garážové brány sú zateplené polyuretánovou výplňou.


Slúžia k pohodlnému a ekonomickému zatváraniu všetkých druhov garáží. Typ sekcionálnych brán patrí a radí sa medzi najobľúbenieší a najekonomickejší spôsob garážových dvier. Okrem bežných garáží pre osobné a dodávkové automobily sú vyrábané . Výplne garážovej brány a hliníkové zárubne upravujeme nástrekom podľa vzorkovníka Ral.

Dvojkrídlová zateplená garážová brána širokolamelové prevedeni,hliníkový rám upravený striekaním,vertikálne presklenie. Montáž dvojkrídlovej garážovej brány a bočných garážových dverí. Na prístavbe máme atypický vstupný otvor s nízkou výškou nad prekladom a málo priestoru pred garážou , takže sa nedajú použiť klasické dvere. Drevená výplň – stužujúci pás dreveného obkladu (tatranský profil) z pásoviny – skrutky a matice foto: Ing. Vyberte si z široké nabídky dveřních výplňí PERITO.


Jedná se o finačně i časově náročnější variantu. Výplň je vsazena do Vámi zvoleného profilu. Radka Petra Jana Iveta Eva Dana Anna Alena. Stela Olivie Nora Linda Gabriela Erika Agata. Sylvie Sanita_IV Sanita_III Sanita_II Sanita_I Sandra . Dovoz, predaj a montáž plastových okien a dverí, eurookien, dverných výplní , garážových brán a plávajúcich podláh.


Stavebné práce, zemné práce, zatepľovanie budov, dodávky zabezpečovacích systémov. Zaoberáme sa predajom, servisom garážových brán pohonov brán , výrobou a montážou kovaných brán a ostatných bránových systémov. Obslúžili sme tisícky spokojných.


Vyplň panelov tvorý polyuretánová pena, ktorá zabezpečuje vyníkajúce tepelno izolačné vlastnosti. Panely sa vyrábajú v rôznych farebných . Bočné garážové dvere sa skladajú z rámu krídla vyrobeného z hliníkového profilu (jednokomorový tvar bez tepelnej prepážky) s hĺbkou mm alebo hliníkového profilu (komorový profil s tepelnou prepážkou) s hĺbkou mm.

PRIEREZ BOČNÝCH GARÁŽOVÝCH DVERÍ. Výška panelu môže byť buď 5mm alebo 6mm. Rám krídla - „teplý“ profil. Prieskumy dokazujú, že tepelnej ročnej bilancie novostavieb rodinných domov sa priamo týka výplní otvorov - okien, dverí (viac o zateplení okien, stien a stropov), ale aj garážových brán. Spravidla je garáž súčasťou domu alebo tvorí prístavbu k domu pod jednou konštrukciou strechy.


Informácie o pohonoch garážových brán - HÖRMANN. Vyrábíme vchodové hliníkové dveře s překrytými nebo vetknutými výplněmi i vedlejší dveře do garáže. Ty mohou být v provedení s přerušeným i nepřerušeným tepelným mostem a jako výplň dveří jsou použity panely shodné s provedením na . Použití laminátu jako výplně garážových dveří je poměrně běžné řešení – tento materiál je slabý, lehký, ale zároveň silný. Povrch laminátových desek je snadný na údržbu, ale při nárazu např. Následná oprava vyžaduje trochu úsilí – záleží samozřejmě na velikosti . Výplň krídla dverí tvoria hliníkové profily rolo- vacej brány alebo panely s hrúbkou mm.


Jednotný vzhľad rámu a krídla dverí a ich dokonalý súlad s výplňou garážovej brány je dosiahnutý ich obojstranným náte- rom jednou z 2dostupných farieb RAL. BEZPEČNÉ A ELEGANTNÉ DVERE DO . Výplň bočních dveří DB tvoří hliníkové profily rolova- cích vrat nebo profily s tloušťkou mm. Aby byl dosa- žen jednotný vzhled rámu a výplně a ideální koherence s pláštěm garážových vrat, jsou profily oboustranně lakovány jednou z 2barev ze vzorníku RAL nebo jed- nostranně foliovány dekorem.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba