Stavmix partizánske

Predaj sanity a stavebného materiálu. Maloobchodný a veľkoobchodný predaj stavebného materiálu a sanity. Zapísaná na Trenčín, odd. Základné imanie Podľa ORSR: . Veľkoobchod s drevom, stavebným materiálom a sanitárnymi zariadeniami.


Vyzkoušejte filtr produktů RAKO HOME a RAKO OBJECT. Výroba, predaj a montáže betónového oplotenia. Firma TR beton so sídlom v obci Šúrovce v areále Horses (bývalé PD) Krakovská 67.


Ponúkame služby v oblasti výroby, predaja a montáže betónového oplotenia. Naša firma sa špecializuje na výrobu. Web: zobraziť schovať celú mapu. Stavmix Partizánske , s. Konatelia sú oprávnení konať v mene spoločnosti samostatne. Podpisovanie za spoločnosť sa uskutočňuje tak, že k písanému alebo vytlačenému názvu spoločnosti pripojí svoj podpis konateľ.


Právna forma: Spoločnosť s ručením obmedzeným. Odvodňovacie systémy z polymerického betónu, PE-HD a nerezovej ocele, kompozitné rošty a konštrukcie, odlučovače ropných látok a tukov. Sme firma s dlhoročnou tradíciou, od jej vzniku sa zaoberáme murárskymi prácami a píliarskou výrobou. Máme prax vo výstavbe jednotlivých rodinných domov, ale aj komplexu viacerých domov. Zaoberáme sa tiež výstavbou polyfunkčných objektov - napr.


Malé Uherce, Malé Uherce 55. Centrum sociálnych služieb - Partizánske. Objednávame si u Vás tovar : Názov položky. Tartan - obklad šedý. Profil mm biely m. STAVMIX PARTIZÁNSKE spol.


Dátum vydania rozhodnutia: 27. Meno a priezvisko sudcu, VSÚ: JUDr. Flächendeckender Service und Direktvertrieb in der Slowakei. Für uns gilt als oberstes Prinzip: Qualität hat Vorrang!


Deshalb bieten wir flächendeckenden Service und Direktvertrieb im gesamten Gebiet der Slowakei an. Unsere Berater und Mitarbeiter sind ausschließlich qualifizierte Leute vom Fach, die die Probleme und . Nájdite si firmu podľa obratu, počtu zamestnancov, právnej formy, okresu či odvetvia, str.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba