Samolepiaca tabula biela

Opäť niekto vymyslel niečo maximálne užitočné. Toto je biela samolepiaca fólia, ktorú si nalepíte na všetky hladké povrchy a môžete na ňu písať, zmazať a opäť písať. Je vhodná na frekventované a dlhodobé používanie.


Je priam ideálna do konferenčných miestností, do učební, na semináre na . POPISOVATEĽNÁ MAGNETICKÁ FÓLIA - BIELA.

Vysoko kvalitná biela samolepiaca popisovateľná magnetická fólia. Biela samolepiaca tabuľa je praktickým doplnkom do detských aj študentských izieb alebo do kancelárie. Deťom poskytne skvelé miesto pre kreslenie či písanie. Tabuľa informačná Apli 2x 45cm biela.


Nalepí sa takmer na každý povrch. Je vynikajúcim prostriedkom písomnej a kreslenej komunikácie. S možnosťou strihania na . Farba modrá, červená, alebo najobľúbenejšia - hnedá s korkovým vzorom.

Biela magnetická tabuľa , x 1cm. Samolepiace tabule si môžete pohodlne . Nálepka váži cca ga hrúbka vinilu je mm. Miesto, ktoré si vyberiete pre nalepenie tabule , sa razom stane funkčným a dizajnovým zároveň. Na samolepiace papierovú tabuľu kreslíte kriedou. Obzvlášť deti ocenia farebné kriedy, ktoré sú súčasťou balenia.


Sada krie 2× biela , 1× modrá, 1× červená, 1× žltá. Pre nalepenie nepotrebujete žiadne . Na tieto dve tabule môžete kriedou písať nákupné zoznamy, krátke správy alebo pozdravy – a potom ich jednoducho zotrieť vlhkou handričkou. Každá tabuľa má samolepiacu zadnú stranu, ktorá optimálne drží na hladkých povrchoch – a pomocou dodatočných magnetov je možné pripevniť aj lístky a poznámky. Výhodou tejto fantastickej samolepiacej tabule je viacnásobné použitie. Stačí odlepiť a znovu nalepiť.


Je umývateľná vlhkou handričkou. Magnetická samolepiaca lišta, biela. Popis: ideálna na doma aj v kancelárii, popisovateľná popisovačom na tabuľu , za sucha zotierateľná, v rolke, nalepí sa takmer na každý povrch, vynikajúci prostriedok písomnej a kreslenej komunikácie, s možnosťou strihania na mieru, v bielej farbe hrúbka: 110 .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba