Pasta s rybím olejom vulm

Doručenie v Bratislave ZADARMO. Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny. Nie je viazaný na lekársky predpis. Legislatívne zatriedenie. Pasta s rybím olejom VULM.


Registrované humánne lieky.

Kód štátnej autority (ŠÚKL). Názov produktu podľa ŠÚKL. Liečba a preventívne ošetrenie plienkovej dermatitídy, popálenín (napr. pri nadmernom opaľovaní), omrzlín, preležanín, bércových vredov. Urýchľuje hojenie drobných rezných rán a odrenín. Používa sa na liečbu a prevenciu plienkovej dermatitídy, preležanín, popálenín (napr. pri nadmernom opaľovaní), omrzlín a bércových vre.


Doplnok názvu: pst der 1x1g (tuba lamin.) Typ: Kategorizovaný liek. Typ registračnej procedúry: Národná. Držiteľ, krajina: VULM s.

Indikačná skupina: - DERMATOLOGICA. Vitamín A podporuje tvorbu nových buniek. PASTA S RYBÍM OLEJOM VULM. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny.


Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky. Lieky, liečivá pre dermatológiu. Lekáreň Pri Srdiečku - lekáreň online, e-shop ponúka možnosť nákupu liekov online.


Nesmie sa aplikovať na sliznice. Liek je možné používať dlhodobo. Spolu s prítomnými nenasýtenými mastnými kyselinami napomáha regenerácii a hojeniu rán. Funkčná a technická špecifikácia predmetu Zmluvy: Položka č. Obchodného registra spoločnosti VULM s. Zapísaná na Bratislava I, odd. TEKUTÝ PÚDER S MENTOLOM, sus der 1x1g (fľ.PE), €, -€ - 1 , Neušetrená suma.


SOLUTIO ACIDI BORICI , sol der 1x1g (fľ.HDPE), €, -€ -1 , Neušetrená suma.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba