Lakovanie auta cena nitra

Rýchla práca, ale neovplyvňuje kvalitu a cenu , ktorá sa ráta štandardným spôsobom. Vyskúšajte naše leštenie a lakovanie svetiel, po ktorom budú svetlomety na vašom aute vypadať, ako nové! Autolux Nitra vám ponúka lakovanie a leštenie vozidiel, dielov a ďalších komponentov za výhodné ceny - navštívte nás na lakovnanitra. Blatník , dvere, kapota, strecha, nárazník – od 1EUR bez DPH).


Pri lakovaní celého vozidla je cena dohodou.

Ceny opráv laku zohľadňujú odtieň (farba, metalíza, perleť, vrstvová, matná a podobne). Montáž zabezpečovacích zariadení, montáž klimatizácií. Predaj náhradných dielov. Autodiely, autobazár, autopožičovňa, geometria, pneuservis, lakovanie , klampiarske práce, čistenie vozidiel.


Joomla Extension- Joomla Template. Tmel Kroystar polyester 1kg - 25€. Sme partnerom servisnej siete AUTO KELLY a zmluvným partnerom poisťovní Allianz, Kooperatíva, Generali, GenerTel a Komunálna poisťovňa.


Lakovanie môže byť čiastočné (len jednotlivých dielov) alebo kompletné celej karosérie.

Autoservis Autolux Nitra maximum pre Vaše auto za rozumnú cenu. Prevádzame aj drobné opravy laku, lakovanie doplnkov a leštenie karosérií. Ponúkame klampiarske práce, leštenie laku na karosériách, oprava poškodeného laku, leštenie predných svetlometov. V cene kupónu nie je zahrnuté: oprava veľkých deformácií (roztrhanie) plastov a karosérie. Služba sa vzťahuje aj na menšie preliačeniny a zhrdzavenú časť karosérie.


Kontakty, ak máte otázky. Prečo čakať na opravu laku aj niekoľko dní? U nás netrvá profesionálna oprava laku viac ako hodinu a navyše výrazne ušetríte. Naša expresná autolakovňa používa najnovšiu a úplne unikátnu technológiu expresného lakovanie áut vyvinutú v Nemecku, s ktorou je oprava laku a škrabancov na . Profesionálny servis osobných vozidiel.


Máme dlhoročnú tradíciu a neoceniteľné skúsenosti v automobilovom priemysle. Vám ponúka pieskovanie, LAKOVANIE , zinkovanie: - kovových súčiastok, dielov, konštrukcií - plechových diskov a elektrónov - dielov AUTomobilov a veteránov - cena pieskovania plechových diskov od 6€ - cena pieskovania elektrónov od 13€ - cena lakovania diskov od 11€ pri p. Cena za prelakovanie auta už od 1€ za diel. Nechcete platiť veľa peňazí za nové ? Ponúkam Vám riešenie: Nemeňte ich, ale dajte si ich vyleštiť za zlomok ceny nového svetla a budú znova.


Renovácia zažltnutých a matných svetlometov, leštenie autolaku ( odstránenie rýh a hologramov vytvorených umývaním auta ). Zdravim pritomnych, potrebujem na aute prelakovat cely predny naraznik a chcem sa spytat priblizne kolko takato zalezitost stoji.

Riadime sa motto„ Lakovanie s tradíciou“. Tradíciou sa rozumie poskytovanie kvalitných služieb a spolupráca s najlepšími dodávateľmi materiálov. Na výber dodávateľov kladieme veľký dôraz.


Spolupracujeme s dodávateľmi u ktorých je prvotriedna kvalita samozrejmosťou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba