Fyzioterapeut žilina cennik

Liečebná masáž – uvoľnený chrbát, 30min, EUR. Stornovací poplatok ( menej ako hod pred termínom) EUR Cenník platný od 1. Naše zariadenie je registrované neštátne zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje diagnostiku, terapiu a prevenciu v odbore fyzioterapia a rehabilitácia. Pri diagnostike a liečbe využívame moderné fyzioterapeutické postupy, metódy a najnovšie výskumné poznatky, ktoré neustále sledujeme a aplikujeme.


Michaela Kotrbancová, Mgr.

Mojžíšové část A Viac o kurze ↓ Mgr. Za hranicami bola žiadaná, no vrátila sa do Žiliny. Komplexná diagnostika pohybového aparátu, 6 3 90. Pohybová terapia, 5 190.


Kombinovaná čiastočná terapia, 4 190. Našim cieľom je predovšetkým pomôcť klientom s rôznymi zdravotnými problémami ako sú bolesti hlavy, chrbta, svalov, kĺbov a končatín. Mariánske námestie 2 2.

Fyzioterapia , masáže, rehabilitácie. Privátna ambulancia liečebnej rehabilitácie REHABKO - PhDr. V našich terapiách nájdete jedinečné postupy ako Vám pomôcť s Vašimi bolesťami poprípade aj s inými ťažkosťami, ktoré Vás obmedzujú v každodennom živote.


Len my vám ponúkneme systém, ktorý veľmi intenzívne ovplyvňuje užívanie liekov, . Rehabilitačné centrum v Bratislave so skvelými terapeutmi, dostupnými termínmi, výhodnými cenami a rodinným prostredím. Rehabilitácia, fyzioterapia , masáže, pilates, kinesio tape, bankovanie a iné. Objednajte sa online hneď!


McKenzie metóda (mechanická diagnostika a terapia) umožňuje presne zadefinovať bolestivý problém chrbta, či kĺbu a určiť tak ideálny cvik, cviky na zmiernenie, až odstránenie bolesti. Cviky slúžia ako autoterapia, ktoré si pacient vykonáva počas dňa v určitom intervale. Súčasťou je i poradenstvo v oblasti správnych . Poskytovanie zdravotnej a preventívnej starostlivosti, preventívne prehliadky, pracovná zdravotná služba, infúzna liečba,. MDT v prehľadne usporiadanej databáze zdravotníckych zariadení a lekárov, kontaktné údaje a hodnotenia pacientov. Klinika PROFY poskytuje komplexnú diagnostickú a terapeutickú starostlivosť o pohybový aparát.


Profesionálny prístup, služby a vybavenie. Spojenie moderných technológií a súčasnej fyzioterapie nám poskytuje nové možnosti diagnostiky a liečby.

Jednou z nich je aj videoanalýza, vďaka ktorej vieme našim klientom priniesť nový pohľad na ich biomechaniku pohybu. Aj pomocou takejto dynamickej diagnostiky behu môžeme predvídať možné problémy, ktoré .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba