Farba na beton exterier

Ste v kategórii exteriérové farby na betón. V ľavom menu si vyberte, čo chcete natierať. V týchto kategóriách sú odborne zaradené farby, pre každú z kategórií.


Univerzálne farby na betón do exteriéru. Nachádzate sa v kategórii univerzálna farba na betón do exteriéru. Mal by byť súdržný a zbavený nečistôt a prachu.

Betón, ktorý sa chystáte natierať by mal byť minimálne mesiac vyzretý. Ako prvý náter sa natiera penetrácia. Tá sa dá spraviť aj z farby, ktorú si vyberiete.


V menu v ľavo si vyberte, či sa chcete ďalej pohybovať v Hobby (farba na podlahu, farba na bazén) alebo Priemyselných kategóriách (syntetická farba, epoxidová farba). Betónový povrch musí byť pred náterom suchý, súdržný, očistený, a aspoň mesiac vyzretý. Tu sme umiestnili farby na betón , ktoré sú mechanicky a chemicky odolnejšie a vydžia pojazd automobilom. Obvikle sú to epoxidové dvojzložkové farby ale aj polyuretánové dvojzložkové farby. Natierať by sa mali na betón vyzretý aspoň dní.


Takril je disperzná farba šetrnák životnému prostrediu, vyrobená na základe polymérnych spojív.

Používa sa na - dekoračnú a protiprašnú ochranu vertikálnych betónových povrchov a inýchcementom spevnených podkladov a vnútorných stenových povrchov - protiprašnú ochranu . Kvalitné farby na betón , kov a podlahy, nátery, omietky a iné, v predajni PROFIPAINT. Ponúkame širokú škálu farieb, farby na betón a kov a iné povrchy. Akrylátová ochranná farba so sľudovým efektorm pre interiér a exteriér zobraziť podrobnosti . Vodou riediteľná akrylátová krycia farba na betónové povrchy a konštrukcie v interiéri na zvislé betónové plochy v exteriéri.


Náter poskytuje účinnú ochranu a atraktívny matný vzhľad. Ochrana a prevencia Častým degradačným efektom bet . Pounúkame Vám Interierové a exteriérové farby na drevo,kov,steny, betón ,laky a lazúry,špeciálne nátery, autospreje a autolaky. Priemyselné farby pre strojársky , automobilový , chemický priemysel. Farby vodouriediteľné , epoxidové , polyuretánové a iné.


EPOKSIL - dvojzložková epoxidová farba na betón Použitie: EPOKSIL je na základe epoxidových a polyaminových živíc vyrobená dvojzložková disperzná. Prírodný napúšťací olej na . Fasádne farby značky Chemolak. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Farba Betex 2vna Betón sa používa na minerálne podklady a je určená k zhotoveniu polomatných dekoračných náterov. Farba nie je určená na nátery, ktoré prichádzajú do priameho styku s potravinami, krmivami a pitnou vodou a na nátery detského nábytku a hračiek. Podklad: minerálne podklady.


Keďže epoxidová živica ako základná zložka epoxidových farieb nie je UV stabilná, ich použitie v exteriéri je obmedzené.

Aplikácia Ošetrujeme betónové podlahy a vonkajšie povrchy Farby na betón môžeme na podklad nanášať takmer všetkými bežnými technológiami. Najčastejšie ich nanášame . Hydroban - náterová hmota na nátery dreva, kovu a betónových plôch izolovaných proti zemnej vlhkosti, na betónové podlahy v garážach, pivničných priestoroch a skladových alebo výrobných halách ako protiprašný a ochranný náter. Ahojte, vie mi niekto poradiť dobrú farbu na podlahu do garáže?


Sme uvažovali či dať dlažbu do garáže a dospeli sme k názoru že najmenej pracné a cenovo-výhodné je vyliať betón a natrieť ho vhodnou farbou-umývateľnou. Len by som chcela vedieť kto má akú skúsenosť s natieraním .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba