Douglas kozmetika

Magazín Douglas z douglas. V pamäti Parfuméria Douglas Slovensko. Obrovský výber kozmetických prípravkov, exkluzívna atmosféra, excelentný servis a komplétne.


Tomu, že na druhýkrát by sa jej to na Slovensku mohlo podariť, nahráva lepšia vyzretosť trhu, vyššia kúpna sila i nemalá skupina zákazníčok, ktorá si jej opätovný vstup pýtala. Na druhej strane môže sieť očakávať silnú konkurenciu na poli parfumérií i predajní s dekoratívnou kozmetikou. Odvtedy sa sieť rozrástla a napríklad v susednom Česku má až predajní.

Poďme ale k samotným značkám a produktom, na ktoré sa v Douglas môžeme tešiť. Začnem rovno ich vlastnou radou, ktorá obsahuje ako dekoratívnu, tak aj telovú kozmetiku a sortiment je naozaj bohatý. Produkty sú veľakrát multifunkčné, hlavne v klasických farbách, na vytvorenie každonenného ale aj . Parfuméria Douglas vám ponúka širokú škálu profesionálnych beauty služieb, na ktoré sa jednoducho prihlásite prostredníctvom tohto rezervačného systému. Zvoľte druh akcie, na ktorej sa chcete zúčastniť a pokračujte výberom vhodného termínu a vašej obľúbenej predajne Parfumérie Douglas. Vždy ma veľmi poteší, keď sa dozviem, že na Slovensko prichádza nová značka alebo obchod.


Hlavne, keď sa to týka kozmetiky , pretože tej je u nás stále málo. My, Slovenky obdivujeme zahraničné make-up tutoriály a hľadáme kozmetiku , ktorú väčšinou na Slovensko ani len nedoručujú.

Na svoje si prídu aj milovníčky prírodnej kozmetiky. Douglas má radu Naturals, ktorá spĺňa štandardy bio, prírodnej a vegánskej kozmetiky. Ponúka starostlivosť o pleť, telo a vlasy v dvoch radách – zelenej, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti a ružovej, ktorá je určená pre zrelú a suchú pleť.


Na Slovenskom trhu s kozmetikou sa objavila nová značka parfumérií - Douglas. Mala kartica sa velikim prednostima. Pratite redovito zbivanja u Douglas parfumerijama. Preuzmite Douglas mobilnu aplikaciju na svoj pametni telefon.


Parfemi, Kozmetika i stil života: douglas. Dnes bych vám chtěla ukázat něco, co jsem si kupovala už docela dávno, ale teprve teď jsem se dostala k tomu, vám sepsat článek, doplnit fotky atd. Okrem širokého portfólia vlastnej značky, ktorá si zakladá na kvalite za dostupné ceny (zatiaľ ma asi najviac oslovila ich bio prírodná kozmetika z rady Naturals, rozkošnosti Les Délices s cukríkovou vôňou či dekoratívka, ktorá bez problémov konkuruje oveľa drahším produktom) privezie parfuméria Douglas. Moderátor opisuje dvom súťažiacim na linke rôzne slová, ktoré súvisia s témou vône a kozmetika.


Uhádneš ich v časovom limite viac ako tvoj súper? Tak neváhaj, zapoj sa a . Už sa to pomaly blíži, otvorenie prvých parfumérií Douglas na Slovensku! Myslím, že nejednému milovníkovi kozmetiky srdce zaplesá tak ako mne :). A ešte viac mi podskočilo, keď som sa dozvedela, že som pozvaná na event, na ktorom nám predstavia, čo vlastne Douglas so sebou na Slovensko prinesie.


V Douglas nájdete kopu značiek, ktoré u nás doteraz neboli ako Benefit, Urban Decay, Smash Box, Tom For ale tiež aj Nyx, Estee Lauder a ďalšie iné. Samozrejme tam nechýba ani obrovský výber kozmetiky Douglas , od ktorej nájdete všetko na čo si len pomyslíte, avšak za primeranejšie ceny :).

Okrem toho širokého výberu kozmetických značiek, Douglas ponúka tiež výnimočné služby: školu líčenia, SPA ošetrenie, . Bourjois kosmētika piedāvā patiesi modernu un aktuālu tēlu. Ismerje meg a legújabb trendeket a Douglas -nál! Fedezze fel illataink, ápolási- és sminktermékeink termékeink páratlan választékát és szépüljön velünk online a Douglas -nál.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba