Brazilsky keratin bratislava zlava

Zľavy na brazílsky keratín. Narovnajte si vlasy bez poškodenia a bez zmeny ich štruktúry. Len € za krásne vlasy aj počas letných mesiacov vďaka brazílskemu keratínu bez formaldehydu. Bezproblémová úprava vlasov. Otvoriť mapu v novom okne.


Keratín je proteín, ktorý je hlavnou zložkou kože, vlasov a nechtov. Je to prírodná látka, ktorá tvorí vlas z približne. Pri aplikácií, brazílsky keratín vyplní duté miesta . Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala.


Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Upozorniť e-mailom na ďalšie ponuky podnikuthe DIAMOND Upozorniť e-mailom na ďalšie ponuky podnikuthe DIAMOND. Akčná ponuka od ZlavaDna.


Brazílsky keratín , ktorý uzdraví a narovná vlasy bez použitia chémie s účinkom trvajúcim až mesiace! S vôňou hroznového vína rekonštruuje, opravuje, hydratuje a chráni. Certifikované školenie na aplikáciu brazílskeho keratínu od COCOCHOCO PROFESSIONAL.


Vás bude sprevádzať počas cca hodín profesionálna školiteľka. Bratislava a Banská Bystrica v priestoroch našich partnerských salónov. Na výber máte z troch variantov, ktoré Vám prinášajú . Vlasy hĺbkovo regeneruje, uhladzuje a čiastočne narovnáva.


Objednávka potrebná na tel. Vlasová kozmetika od CocoChoco Professional je jednotkou na trhu. Zverte svoju korunu krásy do rúk profesionálov v exkluzívnom kaderníckom salóne Fleur. BK Brazil Keratin Beauty. Vyskúšajte aplikáciu Brazílskeho keratínu , ktorý dodá Vašim vlasom neodolateľný lesk a silu!


Aplikácia Brazílskeho Keratínu znamená koniec neposlušných vlasov, ktoré sú hlboko poškodené. Dodá vašim vlasom silu, zdravie a oslnivý . HAIR GO STRAIGHT (HGS) KERATIN - brazílsky keratín Coco Chocolate je vďaka jednoduchej aplikácii určený nielen pre profesionálne použitie v salónoch, ale aj pre domáce použitie. Základom tejto starostlivosti je keratínový a kolagénový komplex, ktorý vlasy zanecháva lesklé a hydratované, ktoré sa následne lepšie . Lukáš Šebo, COMPLETE CARE Beauty, 1. Brazílsky Keratín HgS, ktorý uzdraví a narovná vaše vlasy so zľavou len za €. Fotka zľavy : Exkluzívna proteínová vlasová terapia Brazil Keratín za akciovú cenu len 290. Prvú pomoc pre vaše vlasy nájdete v salóne Prestige, vyskúšajte si prevratnú terapiu Brazil Keratín len za 290€. Hĺbková regenerácia, ktorá.


V salóne používame výrobky na silne poškodené vlasy (zažehlovacia kúra na mesiace) AGAVE a prípravok na vyrovnanie vlasov BRAZÍLSKY KERATIN. Ahojte baby chcem si objednat brazilsky keratin cocochoco.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba