Autofolie bratislava zlava

Kvalitné autofólie s doživotnou zárukou, ktoré vám zabezpečia pocit súkromia v aute, zakryjú batožinu, či zabudnuté predmety na zadných sedadlách. Teraz ku kupónu grátis oprava jedného miesta poškodenia na čelnom skle úplne zadarmo. Autofólie MIFOL s doživotnou zárukou.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Dnes ušetríte 7€ vďaka zľave. Zakúpte si auto doplnok, ktorý dodá vášmu autu nový rozmer! Jazdite odteraz ešte bezpečnejšie!


Zľava : zľava na autofólie a ich montáž len za 25€. Akčná ponuka od Zľavomat. Máte problémy s počítačom? Diagnostika, vyčistenie a odvírenie Vášho PC v Bratislave. Zľavu je možné uplatniť v: Bratislava.


Zostáva: dni 19:06:07. Prečo nakupovať cez zlavy. Značka SME je zárukou spoľahlivého a silného partnera. V ponuke autofólie SunTek a WinFol. Všetky zľavy z celého Slovenska na zlavy.


U nás Vám neujde žiadna. Montáž autofólií SunTek, 3M, WinFol bez rozoberania, montáž ochranných, bezpečnostných a dekoračných fólií Ivanka pri Dunaji. M Scotchtint tónované autofólie dodajú Vášmu autu originálny vzhľa zvýšia bezpečnosť nielen vás ale aj vašich spolucestujúcich, tým, že v prípade nehody udržia rozbité sklo na fólii. Chránia vás nielen pred lietajúcimi črepinami skla, ale svojim zafarbením chránia interiér pred nevítanými pohľadmi zlodejov. Ak máte pocit, že do vášho auta vidieť ako do výkladnej skrine či sa bojíte čokoľvek nechať na zadnom sedadle, tak rozhodnutie nechať si nainštalovať fólie je namieste.


Navyše získate atraktívnejší vzhľad vozidla a až odrazených slnečných lúčov. POZOR AKCIA - pri výmene autoskla zľava na autofólie ! Využite našu mimoriadnu akciu! Ak si dáte u nás vymeniť autosklo získavate zľavu až vo výške na autofólie. Ponúkame kvalitné značkové autofólie 3M, ktoré spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky na použitie v automobiloch.


Nami vyškolení odborní technici Vám ponúkajú špičkový servis a služby v oblasti CAR WRAP ( wrap auta pomocou 3D fólie ) a odbornou montážou autofólií na sklá bez demontáže skiel a na počkanie v Bratislave , Nitre a Žiari nad Hronom. Aplikáciou autofólií 3M na okná . Spolupracujeme so svetovými výrobcami a používame preverené materiály, ako sú . Inštalácia autofólií s nekonečným výberom presne podľa vašich potrieb. Online obchod a cenník pre stierače Bosch, protislnečné clony, autofólie.


Predaj autohifi, montáž autohifi a montáž autofólií v Bratislave už rokov. Kúpte si v e-shope autorádio, či reproduktory - doprava nad 1eur zdarma.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba