Velkosklad talianskeho oblecenia

Elegantná Talianská moda. Sme rýchly a spoľahlivý. Materiál: bavlna, elastan. Veľkoobchod a maloobchod s oblečením a obuvou.


Ponúkame veľkoobchodnú spoluprácu s kvalitným nemeckým oblečením ako svetre, kabáty, bundy, saká, nohavice, tričká, blúzky, obuv, detské oblečenie , moletky. Som zaiatočnik v podnikani a neviem kde su na slovensku velkosklady a za dobre ceny.

Viem poradit aj dotat tovat z Talianska za velmi dobre ceny, zavisi od kvality a znacky mam pristup k vyrobcom! Hladam velkosklad alebo dodavatela damskeho a panskeho oblecenia , hlavne moda pre mladych lacne ceny. Dobry den prajem, potrebovala by som pomoc. Uz pol roka mam otvoreny obchod s oblecenim v malom meste na vychode slovenska a na tovar chodim autom do rakuska do outletov.


Najrýchlejšie sa rozvíjajúca talianska značka, ktorá sa snaží získať vedúce postavenie na trhu. Mixy obsahujú len dámsky tovar! Priemerné hodnotenie užívateľov: stars Počet hlasov: 0. Monori Centerje najvacsie velkoobchodné ústredie v Budapesti, priamo od 3importérov.

Nachádza sa na lahko pristupnom casti Budapesti a je jeden z najlepsich brókerovych miest v Európe. Veľkosklad oblečenia ANEX je distribútor oblečenia pre predajne v celej Slovenskej republike. Priamy dovoz dámskeho trendy oblečenia z Turecka, Talianska a Polska priamo do vašich predajní. Dámsky bavlnený TOP biely veľ. ZĽAVA pri PLATBE ONLINE KARTOU.


V Prato sa tradične vyrábalo v malých závodoch skôr lacnejšie oblečenie z talianskych látok. Talianov porazili na ich vlastnom ihrisku. Distribútor pančuchových nohavíc a ponožiek od talianskeho výrobcu značky Vignoni a spodného prádla z mikrovlákna značky Magic dream. Predaj zimných športových potrieb - korčule, lyže, snowboardy, bežky, outdoorové príslušenstvo, oblečenie a obuv.


Predaj second hand a outletového oblečenia od módnych a športových značiek. Veľkosklad , veľkoobchodný a maloobchodný predaj netriedeného zachovaného šatstva, second hand odevy. Predaj dámskeho a pánskeho spoločenského módneho oblečenia , koženej galantérie. Dovoz, distribúcia a predaj dámskeho talianskeho textilu.


Maloobchodný aj veľkoobchodný predaj textilu a odevov priamo v Bratislave.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba