Tepovanie kobercov piešťany

Tepovanie sedačiek, kobercov , postelí a iného čalúnenia. Odborne tepujeme priamo v priestoroch vašej domácnosti alebo firmy. Zbavte sa špiny a roztočov a predĺžte životnosť vašich kobercov a sedačiek. Hĺbkové tepovanie kobercov , sedačiek, matracov.


Kompletné čistenie interiérov vozidiel všetkých typov, u vás doma alebo vo firme.

Upratovacie a čistiace služby - vysávanie kobercov, umývanie . Výroba kamenných kobercov. Porovnajte firiem v lokalite Piešťany : VAŠA UPRATOVACIA, ČISTOTA - NOVOTA, Hrdlička Tomáš, TOMMYLUX, Profiefekt, SUPERLUX - Mário Jánoš, AirCleaner. Zabezpečujeme kompletné služby v oblasti upratovacieho a čistiaceho servisu v bytových a nebytových priestoroch, či firmách. U Vás - vo firme alebo v domácnosti.


Zabezpečujeme hĺbkové tepovanie a čistenie kobercov, sedačiek, sedacích súprav, gaučov, postelí, matracov, kresiel, stoličiek, automobilov a iného čalúneného nábytku, zbavíme Vás zažranej špiny, prachových častíc zo štruktúry . Ponúkame Vám kvalitné hĺbkové tepovanie a čistenie kobercov , sedačiek, sedacích súprav, gaučov, postelí, pohoviek, váľan matracov, kresiel, stoličiek, áut a iného čalúneného nábytku.

Okrem tepovania a čistenia Vám ponúkame komplexné upratovacie služby ako pravidelné . Ručná autoumyváreň Fdetail v Piešťanoch Vám ponúka komplexnú starostlivosť o interiér a exteriér Vášho auta, vrátane ručného umytia automobilu. Objednajte sa na umytie auta ešte dnes. Provádění úklidových prací, správy a údržby domů.


Zajišťování služeb ve stravovacích provozech. Nabízíme nejběžnější úklidové práce, jako je: pravidelný úklid domácností – dle přání zákazníka zajišťujeme pravidelný úklid domácnosti, jednorázový úklid … Česká republika . Piešťan a robia veľmi dobre ,čistili mi koberce a ten v kuchyni bol ozaj fest špinaví no zišlo skoro všetko a sedačku mám teflónovú a tá je ako nová ,robia aj víkendy :slight_smile: 18. Názov: tepovanie kobercov. Celková hodnota v €: 700. Uvedená cena je s DPH: nie.


Dodávateľ: RH SERVICE, s. Rekonštrukcie, stavby rodinných domov, zemné, búracie práce, zatepľovanie. Ručná umyvárka - kompletné čistenie interiérov a . Zadajte šírku a dĺžku koberca v metroch. Predbežná cenová kalkulácia. Pre výpočet je použítá jednotková cena čistenia koberca 4.

Obmedzenie : jeden rozmer koberca musí byť maximálne 5m.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba