Slovencina do bmw e90

Bez rozoberania a letovania. Chcete si lepšie rozumieť so svojim BMW ? Zaobstarajte si slovenčinu a stane sa z Vás nerozlučný pár. Pripravili sme pre Vás plne lokalizovanú verziu palubného systému i-Drive CIC pre nové vozidlá BMW vybavené Hard-diskovou navigáciou. Všetky položky menu sú preložené.


BMW není v dnešní době nic nemyslitelného natož drahého, nebojte se a mějte své BMW česky!

Máte zkušenosti s předinstalovaným iDrive do češtiny? Vím že na internetu je toho spousta a též chtějí někteří i nekřesťanské peníze už jen proto. Instalace češtiny do vozů BMW. Softwarová (vratná úprava). BMW řady ( E6 E61) od . Podporované sú všetky modely BMW.


Balík obsahuje preloženie všetkého textu a taktiež hlasového ovladania a navigovania. Ukážeme preložený systém.

Hlasové navádění je také v češtině. K dipozici i jednotka bluetooth. E, E9 E9 E9 F3 . Jsme dodavatelem autorizovaných servisů a dealerů BMW. Professional CCC - iDrive.


Ponúkam slovenčinu - češtinu do Vášho BMW za najnižšiu cenu! Objem prodeje činí všech prodaných BMW. Proslavily ho sportovní modely M(od druhé generace) a účinkování v seriálu Kobra . Po naší úpravě : Menu : Česky Řeč : Česky. BMWEkúpa ojazdenéojazdenéhorad 3video. Diagnostika, programování, dodělání výbavy.


Slovenčina (Slovak) Slovenčina. BMW , Audi, For Škoda, VW, apod. Pre prácu s Gateway 500S, Gateway 500S BT, Gateway 5alebo Blueway 50 nasledujúce nastavenia musia byť povolené v audio systéme auta, väčšinou nie su ako predvolené v BMW. Povolenie týchto nastavení v aute bežne vyžaduje diagnostické zariadenie a odborníka na autoelektriku alebo na značku BMW. Mapy a čeština do vestavěné navigace v automobilech.


Inzerce - bmw e, inzeráty.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba