Skladové vozidlá citroen

Online autobazár Autovia. PRIDAJTE SA K NÁM NA FACEBOOKU. ABS, Airbag vodiča, Airbagy bočné, Elektrické okná 4x, Palubný počítač, Airbag spolujazdca, Imobilizér, ESP, Protipr.


Prezrite si predvádzacie vozidlá na finalcd. Citroën na jednom mieste.

Ponúkame aj servis a predaj náhradných dielov. Ponuka skladových vozidiel. V prípade náhlej potreby servisu sme pripravení spraviť všetko pre Vaše pohodlie a vybaviť Vašu požiadavku v . Vitajte na stránkach autorizovaného predajcu a servisu Peugeot.


Karoséria: Hatchback, Počet miest: 5-miestne. AUTOPOINT Výkup a predaj jazdených vozidiel I love cars. Předváděcí jízdy zdarma.

Prajeme Vám príjemnú návštevu tejto stránky! Príďte objaviť všetky naše novinky do . Kvalitné autá do rokov veku z Mototechny. Zánovné a predvádzacie vozidlá na predaj s garanciou min. Vyberte si auto v spoľahlivom autobazáru! Nejlepší nabídky a nové vozy skladem.


Vůz podle vašich představ. CITROËN CTOURER EDITION 2. BlueHDi 1SS EAT6. Barva: Bílá NACRÉ Čalounění: Kůže Claudia černá. Kontrola tlaku v pneu, Metalický lak, pred. Senzor automatického spustenia stieračov, Senzor svetiel, tónované sklá, Ukaz.


Predaj a výkup jazdených a ojazdených áut a vozidiel. Informácie a novinky o značke DS. Objavte nové prémiové vozidlá DS, ako aj všetky naše služby.

Spoločnosť AMM PREŠOV s. Nové vozidla dostupné skladom Nové vozidla. Ojazdené vozidlá dostupné skladom Ojazdené vozidlá.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba