Prvá strechárska s r o bratislava

Predaj a realizácia šikmých aj plochých striech, doplnkov a príslušenstva - krov, zateplenie, spádovanie, povrchová úprava a odkvapový systém. Spoločnosť Prvá strechárska s. Vedúca spoločnosť v oblasti realizácie plochých aj šikmých striech na Slovensku. Hodnotenia: Včera som bola úplne zúfala, lebo mi lietala plechová strecha na garáži a všetkých ktorých.


Vytlačiť údaje Nahlásiť chybu Vizitka firmy. Adresa sídla: Adresa: Slatinská 6.

Nechajte si vypočítať cenové ponuky na strešná krytina ruukki, strešná krytina tondach, strešná krytina bramac, strešná krytina braas, strešná krytina mediterran , strešná krytina lindab rova, strešná krytina blachotrapez, strešná krytina creaton, strešná krytina isola, strešná krytina euronit, Šindle, Šindle iko, Šindle eureko, . Kontakty firmy Prvá strechárska , s. Bratislava a okolie, Bratislavský kraj. Sme slovenská, stredne veľká, strechárska spoločnosť. Firma je overená systémom . Realizujeme všetky druhy šikmých aj plochých striech. Spájame moderné zmýšľanie a flexibilný prístup s tradičnými hodnotami.


Záujem o dlhodobú a perspektívnu prácu. Mestské lesy Považská Bystrica, s.

Ostatná stavebná inštalácia. Vzťahy firmy Prvá strechárska s. Za objednávateľa: Prvá strechárska , s. Plochá strecha je v súčasnosti symbolom modernej architektúry, spojením ekono -mického riešenia, funkčnosti, jednodu-chosti a spoľahlivosti. Prvou podmienkou je spoľahlivosť, nemať problém s alkoholom a samozrejme cit a vytrvalosť pre doťahovanie detailov, chu. Strechárska firma Dachcom. Cech strechárov Slovenska.


Objekt: rekonštrukcia strechy rodinného domu, altánu a . Naše riešenia: stavba domu, rekonštrukcia strechy, stavebné práce, strešné systémy. Kalkulácia, poradenstvo, stavebná činnosť. Malacky a PROBET Bohumil Pokštefl st. CECH nový, iný a môžeme oslavovať 20.


Slovenska môžeme konštatovať, že sa nám podarilo prekročiť nielen hranice kraja, ale i hranice. Súťažné podklady si podľa evidencie „Zoznam záujemcov, ktorým sa poskytli . Izolačné práce - chladové a tepelné izolácie, izolácie proti vibráciám a vlhkosti, strešné systémy, klampiarske práce - strešné krytiny, žľabové systémy, lemovanie múrov . Aby to mohla naplniť, kladie dôraz najmä na dokonalú prípravu v ponukovej .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba