Novostavby bratislava petrzalka

Komplexná ponuka novostavieb dostupných na trhu nehnuteľností v okrese Zvolen. Komplexný prehľad developerskych projektov na trhu realít v okrese Zvolen. Všetky developerske projekty na jednom mieste.


V blízkosti sa nachádza najstarší verejný park v strednej Európe Sad Janka Kráľa, . BYT V NOVOSTAVBE NA BOSÁKOVEJ ulici - KRÁSNY VÝHĽAD - m2.

NLREAL ponúka na prenájom izbový byt v NOVOSTAVBE – ul. COMFORT LIVING… ponúka - Kompletne zariadený izbový byt v NOVOSTAVBE SLNEČNICE. Bosáková Petržalka -začiatok- 62m, BALKÓN. Nová tepna – planovaný koľajový NS MHD – Petržalská električka spojí toto územie s celou Petržalkou a centrom mesta.


V ďalšej etape bude mať zastávku priamo na území Petržalka City. Bytový dom Starý háj je elegantné a zároveň pohodlné bývanie určené . Spoločnosť STORM real s. Vám ponúka na predaj ŠIKOVNÚ staršiu izbovú novostavbu v mestskej časti Petržalka na ulici Šintavská, s výhľadom na Draždiak, situovanom na poschodí zo poschodia v bytovom dome s výťahom.

Je vhodný pre mladých dynamických mestských ľudí, ktorí si potrpia na vyšší štandard bývania, ocenia výborné možnosti spoločenské. Siahnite na vrchol Petržalky. Polyfunkčný komplex SOLAR sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Petržalka -Lúky, na pozemku medzi Budatínskou ulicou a Panónskou cestou.


Ide o oblasť polyfunkčnej zástavby, bytových domov a objektov služieb. FLAT- Nadštandardné bývanie v Petržalke za výhodné ceny. Nápadité a moderné dispozičné riešenia, zaujímavý vzhľad budovy, vysoký technický štandard za optimalizované náklady, služby vlastného vrátnika, vnútrokomunikačný bezplatný telefonický systém.


Projekt SKYBOX – predaj štýlových bytov v centre Petržalky. Nadčasové byty a moderné bývanie v bratislavskej novostavbe s originálnou architektúrou. Realitná kancelária HERRYS ponúka exkluzívne na predaj byty s výmerami od 3– 14mv projekte HÁJPARK II. O PROJEKTE Jedinečný rezidenčný projekt v . Pozrite si našu ponuku, cenami bytov vás prekvapíme.


Smart living financovanie pre každého. Predaj: izbový byt Muchovo nám. Muchovo námestie v práve dokončenej novostavbe , . Bratislava ( Petržalka ), m.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba