Mps hokejky

Hravosť a zábava v športovom duchu. To všetko Vám ponúka MPS prostredníctvom svojich florbalových hokejok. Florbalové hokejky značky MPS.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. MPS-MPS Mini hokejka - reklamná cm.

Vyrobená novou technológiou - zmes uhlíkových a sklených vlákien upravených tak, aby mal shaft väčšiu odolnosť voči. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Shaft vyrobený novou technológiou, ktorá zaručuje väčšiu odolnosť voči opotrebovaniu. Shaft: zmes uhlíkových a sklenných vlákien. Držanie: Okrúhle - kónické.


Omotávka: SUPER GRIP MPS - protišmyková, pot absorbujúca. Hmotnosť hokejky : 295g.

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie hokejky na florbal značky mps. Ukážeme kde môžete hokejky na florbal najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát.


Veľmi kvalitné florbalové hokejky a kompletné vybavenie pre florbal. Výkonnostní třída, Amatér. Věková kategorie, Senior (let a více). Požadované vlastnosti, Dřevěné.


Materiál hokejky , dřevěná . Ochranné siete, športové siete, športové ceny, poháre, trofeje, futbalové siete, hádzanárske siete, hokejové siete, tenisové siete, floorbalové siete, športové potreby, lopty, siete na mieru. Dutá carbon-aramidová žrď s titanovými vláknami a gripovou úpravou. Grafitová viacvrstvová čepeľ s výbornou životnostou Tvrdosť 9 1flex.


Technologie zaoblených rohů proti nárazům optimalizuje životnost. Kevlarový venkovní obal pro dodatečnou odolnost proti opotřebení a vysokou nárazovou životnost.

Jednosměrný materiál kontroluje tvrdost a flex hokejky. Kvalitní E-shop HOKEJKY. Pravá - Vyhnutie: Ľavá - Vyhnutie: 2 28. Hokejbalová čepeľ MPS 4SR.


Dobrý deň predávam spomenutú hokejku ktorá ja v stave ako nová min.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba