Malé infrapanely

Vykurovací panel z rady PRIMO s nízkym výkonom, s odporúčaným umiestnením na stenu. Tento panel odporúčame pre malé miestnosti, ako sú WC, kúpeľne. Základná rada infrapanelov o výkone 300W - 400W.


Sálavé infrapanely pri vhodnom umiestnení rovnomerne prehrievajú celý vykurovaný priestor. Označuje sa malým gréckym písmenom lambda (λ).

Malé infrapanely sa dajú umiestniť psom, mačkám, hociakému malému zvieratku priamo do búdy alebo nad ich pelechy, ktoré počas studených zimných dní zabezpečia upokojujúce teplo našim zvieratám. Iba jediná zástrčka je potrebná v blízkosti a už aj sa cítia príjemne. Infrapanel má úplne plochý dizajn, je estetický, . Sálavé vykurovanie infrapanelmi SMODERN- najnovšej generácii, príjemná tepelná pohoda s minimálnymi prevádzkovými nákladmi a vysokou prevádzkovou spoľahlivosťou. Vysoká kvalita a účinnosť, úspora energie až do. Doporučené umístění tohoto panelu je na stěnu.


Sálavé topení nám kromě nákladů ušetřilo také místo. Provoz infratopení je pak zcela bezproblémový – stejně jako jeho instalace.

Vám priestor (kúpeľne a WC bývajú rozlohou často veľmi malé – možná inštalácia do stropu). Všetky infrapanely disponujú vysokým stupňom ochrany proti špliechajúcej vode IP (H4A) IP (ElboTherm), čiže sú vysoko bezpečné. A navyše, ak bojujete v týchto vlhkých priestoroch s plesňami, infrakúrenie Vám. Majitelia bytov, rodinných domov a umiestnenie v rozľahlých, zle izolovaných alebo nepravidelne využívaných objektoch.


V závislosti od typu, veľkosti a výkonu infrapanelov. Všetky firmy z oblasti Infračervené vykurovanie v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Online predaj vykurovacích systémov - infrapanely , vykurovacie rohože a káble, termostaty.


Ja mám infrapanely v spálňach, sú malé a vystačia vykúriť priestor. Elektrické infračervené . Hrejú hneď po zapnutí priamo na človeka a predmety, ich sálavé teplo je veľmi príjemné a nevydávajú žiadne svetlo. Podľa mojich informácií by mali mať pozitívne účinky, ja som nezbadala žiadne negatíva. Užití nachází v místnostech jako WC, chodba nebo malá koupelna.


Topný infra panel s nejnižším výkonem. W - 5m - vhodný pod kancelářské stoly a malé místnosti. Infra panel řady BASIC s využitím pro malé místnosti.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba