Lepenkace

Balenie (kg) obsahuje cca 4- 4ks. Klince lepenkáče rovné. Príslušenstvo pre mechanické kotvenie lepeniek a asfaltové strešné šindle. Hřeby lepenkáče rovné.


Spotřeba hřebů lepenkáčů je - ks na šablonu. Pro mechanické kotvení lepenek a asfaltové střešní šindele .

Vrece na stavebný odpad. Lepenkáče klince sa používajú na pribitie bitúmenových šindľov. Dostupnost: Cena pro vás: 14Kč 11Kč bez DPH. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt KLINCE NA LEPENKU - LEPENKACE krutene pozinkovane 5x30mm.


Pozinkované ocelové hřeby s velkou plochou hlavou. Upevňovací kroucené prvky pro šindele galvanicky pozinkované. HŘEBY LEPENKÁČE (5x25mm) pro střešní šindele.


Jedno balení obsahuje cca 4ks a vystačí na mšindele.

Příslušenství pro mechanické kotvení lepenek a asfaltové. Velká hlava hřebíku zamezuje celkovému průchodu hřebíku materiálem. Další varianty tohoto produktu Doprava Doprava tohoto produktu. Internetový obchod nabízející široký sortiment zboží pro stavbu a zahradu. V našem obchodě naleznete polykarbonáty, geotextílii, skleníky, zatravňovací dlažbu Ecoraster a mnoho dalšího.


Asfaltové šindele z organických vláken sycených bitumenem, jsou určeny na střechy od sklonu 12°. Rekonštrukcia eternitovej strechy strešnými. Demontáž starej azbestovocementovej krytiny.


Kontrola, prípadne oprava debnenia. Inštalácia podkladových pásov IKO. Gutta pozinkované ocelové hřeby s velkou plochou hlavou o rozměrech x mm ideální pro kotvení asfaltové lepenky, střešní šindele atd. Firma na zateplení fasá prodej fasádních materiálů, zateplení fasády polystyrenem, zateplení domu vatou.


Nabízíme materiály pro zateplení fasá zateplování podlah a střech. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hodnocení Dotazy Moje inzeráty Přidat inzerát. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Gutta hřeby lepenkáče kroucené s velkou plochou hlavou pro mechanické kotvení lepenek a asfaltové střešní šindele.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba