Hotel yasmin košice cenník

V pamäti Doprajte si na konci pracovného dňa dokonalé pohodlie. Vychutnajte si atraktívny pohľad na mesto, ktorý najmä po zotmení umocní Váš zážitok z ubytovania. Neodolateľný harmonický interiér v štýle Yasmin v 1komfortne zariadených izbách s moderným vybavením je ladený do čiernej a zlatej farby. Fínske zrubové domy a drevené domy na kľúč od spoločnosti KONTIO vyrobené z polárnej borovice predstavujú skvelý výber . Ideálna dopravná dostupnosť a dostatok parkovacých miest len podškrtáva výnimočnosť tohto hotela.


Barbora ŠKORPILOVÁ, Mgr.

Jan Nedvěd - ateliér mimolimit Praha. Tyršovo nábrežie Košice. Spoľahnúť sa môžete na pohodlné ubytovanie, skvelú atmosféru a, samozrejme, moderný život. Aj o tomto hoteli platí fakt, že uspokojí aj tých najnáročnejčnejších. Ahojte nevesty emoticon chcela by som Vás poprosiť či už niektorá z Vás mala alebo bude mať svadbu v jednom alebo v druhom hoteli.


Tak ak by som mohla poprosiť o Vaše názory. Zaujímalo by ma všetko okolo toho. Read real reviews, guaranteed best price.

Travel smarter with Agoda. Pre rezerváciu zavolajte majiteľovi ubytovania alebo si vyberte iné ubytovanie v lokalite Abov, Košice. Kliknite a zistite viac!


Pripojenie na internet a parkovanie sú zahrnuté v cene ubytovania. Hotel Yasmin Ko Ice Cennik. Izba KOMFORT obsadená osobou, € 7 € 64. Izba SUPERIOR obsadená osobou, € 9 € 84. Izba DeLUX obsadená osobou, € 12 € 114.


KAPACITY HOTELOV SÚ REZERVOVANÉ PRE ÚČASTNÍKOV PODUJATIA. PRI REZERVÁCII PROSÍM UVEĎTE NÁZOV PODUJATIA: „DNI PRIMÁRNEJ PEDIATRIE“ 15. Aktualizované Pred dňami.


Múzeum v Košiciach má tri odborné odbory - prírodovedný odbor, historický odbor a umeleckohistorický odbor. Polákovo múzeum - motor košickej moderny 16. Leopold Horovitz - Stratený - Nájdený .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba