Uber vek auta

Spoločnosť Uber poslednú dobu trápili nepríjemné záležitosti. Hlavná tvár Travis Kalanick dokonca odstúpil z funkcie generálneho riaditeľa po sérii škandálov, ktoré sa týkali ako sexuálneho obťažovania, tak spôsobu správania sa ako šéfa. Môže tvoje auto jazdiť na Slovensku cez Uber ? Získaj podrobnosti o šoférovaní s Uberom v tvojom meste.


Tými sa môžete stať aj vy – stačí, keď prejdete vstupnými kontrolami a môžete začať prepravovať ľudí.

Podmienkou je aj spomínaný vek auta , ktorý nemôže prekročiť rokov. Približne z ceny každej jazdy ide vodičovi do vrecka, no ten . Našich partnerov si vážime a poskytujeme im jedinečnú možnosť si výborne privyrobiť. Jazdí sa po Bratislave a okolí.


Registrovať sa môžete online na partners. Presný návod na registráciu online nájdete tu : t. Podmienky pre spoluprácu: vek vodiča najmenej rokov auto so .

Nehoda autonómneho Volva nie je jediným problémom Uberu. Temer v rovnako čase sa objavil škandál so sexuálnym obťažovaním pracovníčok a ďalší, súvisiaci s využívaním softvéru, umožňujúceho obchádzať štátnu kontrolu. Uber je niečím, čo legislatíva ani súčasná ekonomika nevie definovať. V prípade zabudnutia niečoho v aute , sa dá vodiča jednoducho kontaktovať.


Vek autá , interval kontrol, povinnosti dopravcu, povinnosti vodiča, podmienky prepravy, zodpovednosť za škodu… Ako s Uberom? Kto je v taktomto prípade tá zodpvedná osoba, alebo spoločnosť? Prepravná zmluva NEMOŽE VZNIKNÚŤ medzi cestujúcim a niekým, kto NEMA koncesiu na prepravu. Myslím, že mnozí z nich rozumí Uberu víc a zachází s náma líp než lidi v mým věku. Nejsou takoví, jaké si je představujeme.


Někoho jsem vyzvedl z letiště, takže to byla dlouhá cesta. Tenhle člověk, nevím, odkud byl, . Vodič taxislužby má povinnosť EK a STK už pri veku auta jeden rok, drahšiu poistku na auto, poplatok za vysielačku, taxameter, stanovisko, atď. A preto aj jedným dychom dodávam, že Uber je skôr vhodný pre občasné privyrobenie, či relax. Aké autá jazdia pre Uber ? V súčasnosti je na Slovensku spustená iba základná, „low-costová“ služba UberX, ktorá negarantuje štandard vozidla.


Preto s Uberom jazdia autá rôzneho veku aj typu – od limuzín až po klasické kompaktné hatchbacky.

V zahraničí si ale bežne môžete vybrať drahšiu služby . Takýto šoféri v podstate nechávajú zarábať hlavne Uber a znižujú reálnu hodnotu našej služby. Konkrétne vek vozidla by podľa mňa mal byť určený. Samozrejmosťou sú doklady od auta aj s technickou a emisnou kontrolou. Koncesiu vám totiž štát bez nej nevydá, hoci je vaše auto mladšie ako štyri roky. Společnost Uber , která je konkurencí klasických taxislužeb, testuje v ulicích amerického města Pittsburgh technologii aut bez řidiče.


Stává se tak další globální firmou, jež se s novinkou pokoušejí prorazit. Autá zapojené do služby Uber vyzerajú ako bežné vozidlá v cestnej premávke. Tradičné spôsoby kontroly na stanovištiach, aké plánuje mestská polícia, sú tak nereálne. Vozidlo musí byť vybavené funkčným taxametrom a jeho vek nesmie prekročiť osem rokov od uvedenia do prevádzky.


Partnerského vodiča Uberu objednal cez aplikáciu klasický taxikár ako súkromná osoba s vlastným kontom v aplikácii a inšpektora vzal so sebou do auta. Ten na konci jazdy požiadal vodiča o vydanie bločku, predloženie preukazu vodiča či cenníka služieb a preukázanie ďalších zákonných náležitostí. V místě, kde v pondělí pod dohledem těžkooděnců demonstrovala zhruba stovka taxikářů, panuje klid.


Ani ne dvacet hodin nazpátek přitom na stejných místech taxikáři šoférům Uberu polepovali auta samolepkami s nápisem „Nelegální transport“. Jednomu z nich dokonce minulý týden zničili přední sklo a . Demograficky vzato je nejvíc fandů Uberu v populaci mladých lidí do let věku se středním či vysokoškolským vzděláním. UberGo, UberTaxi (partnerství s místními taxi službami) a UberX (nikoliv luxusní vozy, ale obyčejnější auta jako hybridy Toyota Prius).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba