Termostat riadeny mobilom

Termostaty riadené mobilným telefónom. Spojením termostatu a mobilného telefónu vznikol unikátny systém regulácie požadovanej teploty na diaľku. Pomocou správy SMS je možné diaľkovo ovládať kúrenie napr. Zapnete kúrenie dopredu a prídete už do vyhriateho objektu.


Súčasne Vám termostat odpovie cez . PT GST izbový termostat s GSM modulom ( elektrobock).

Inteligentný termostat s možnosťou diaľkového ovládania pomocou mobilného telefónu. Krátkou SMS je možné napr. Ovládanie kúrenia pomocou mobilného telefónu.


GSM Exeo ponúka prepracované diaľkové ovládanie kúrenia, plynových a elektrických kotlov a priamotopov. Vďaka jeho bezdrôtovému riešeniu a niekoľkým variantam mechanického prevedenia je inštalácia naozaj jednoduchá. Chýba: mobilom Izbové termostaty SALUS, HONEYWELL pre kotly, kotle a čerpadlá. V pamäti Izbové termostaty , regulácie SALUS a HONEYWELL a dalšie pre vykurovanie, kúrenie, podlahovku, kotolne a obehové čerpadlá.


Izbové programovateľné termostaty a manuálne termostaty slúžia na nastavenie optimálnej izbovej teploty v dome, čí byte.

Snímajú izbovú teplotu a na základe toho sa snažia kotol regulovať . RGB pásik, termostat , kuchyňa. Domácnosť riadenú počítačom, ktorá má vlastný rozum, alebo domácnosť prepchanú technikou, kde dokáže všetko so všetkým nejako komunikovať, takže sa dá . Možnosť ovládania termostatov cez Internet - z. Wi-Fi aplikácia do mobilu a manuál ku stiahnutiu. Inštalácia do štandardnej inštalačnej okrúhlej . Abyste mohli cokoliv sledovat na mobilu , musíte si vytvořit svůj účet na serveru výrobce a přes něj se propojíte se svým domácím zařízením.


Chýba: riadeny DA Diaľkové ovládanie - inteligentná GSM zásuvka s termostat. DA-Dialkove-ovladanie-inteligentna-GSM-zasuvka-. OdporúčameDoprava zadarmo. Internetový termostat SALUS iT5ovládaný cez internet prostredníctvom PC alebo mobilu. Je nadupaný moderními technologiemi, je elegantní a dokáže se od vás učit.


Pomocí něj můžete totiž bezdrátově ovládat kotle na plyn, tuhá paliva a dřevo. V době vaši nepřítomnosti sám aktivuje úsporný režim, čímž vám dopomáhá k . Programovateľný digitálny ekvitermický regulátor pre automatickú časovo teplotnú reguláciu vykurovania a prípravy teplej vody. Priestorový termostat EMOS pracuje na frekvencii 8MHz s dosahom až m vo voľnom priestore.


Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by ste my mohli navrhnúť alebo poradiť akí typ izboveho termostatu by bolo vhodné pre elektrický kotol Raja 2 keď potrebujem aby malo tieto funkcie: riadenie teploty vody TUV , cirkulácie čerpadlo Tuv, bezdrôtové prevedenie, pripojenie vonkajšieho čídla, GSM pripojenie cez mobil. Kúrenie nízkoenergetického domu a riadené vetranie priamo v dome architekta, ktorý si ho navrhol pre seba a projektuje nízkoenergetické a pasívne domy.

Každý priestor má svoj vlastný termostat a preto sa dá ľahko regulovať teplota každej miestnosti samostatne. Pre riadenie potrebných objemov .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba