Strecha z bebe keksov recept

Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Recepty pre chutný život. Strecha z BeBe keksov - vynikajúci zákusok zaujímavého vzhľadu.


Pritom recept je veľmi jednoduchý a. Trojuholníky z BeBe keksov.

POTREBNÉ PRÍSADY 1g čokoládových Bebe sušienok, 1g svetlých sušienok Bebe Plnka: 2g práškoveho cukru, 2g masla, vanilkový cukor, 5g jemného tvarohu (jednoznacne Kapucín:)), 5g banánov Poleva: . Tento recept mám od svojej mamky, ona zas od svojej kolegyne a tá zas z niektorej televíznej relácie o varení (neviem však presne z ktorej :-)). Striedame svetlú a tmavú farbu. Na alobal naskladáme keksy ako šachovnicu - rady po kusov.


Potrieme polovicou krému a zakryjeme sušienkami, ale farby dáme obrátene. Rozotrieme zvyškom krému a do stredu položíme olúpané banány. Bočné rady keksov opatrne zdvihneme ku sebe až sa nám .

Ak sa Vám video páčilo, nezabudnite dať LIKE, poprípade ODBER! Please comment, like and subscribe if. Vynikající recept na nepečený moučník s tvarohovým krémem. Kdo neochutnal BeBe střechu , jako by neexistoval…. Další recept na bebe střechu naleznete v uživatelských receptech Poslirecept.


Porozkladáme si Bebe keksy do radov po kúskov, striedavo tmavé a svetlé ako šachovnica. Pripravíme si plnku z tvarohu, masla, cukru. Najlepšie je mať keksy rozložené na alobale, pretože nakoniec treba oba bočné rady dvihnúť tak, aby sa spojili do trojuholníka ako strecha.


Jemne postláčame, aby to dobre držalo a . Pomocou alobalu bocne pasy keksov zdvihneme a spojime do strechy. Rýchle rizoto s údeninou a syrom. Ak ste nikdy nevarili, potom aj vy zvládnete tento recept hneď na prvýkrát.


Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi HARIBO. Vyhýbate sa pečeniu toriet, pretože ich príprava vám zaberie pol dňa? Zabudnite na zdĺhavé postávanie pri sporáku a vyskúšajte recept , pri ktorom môžete upustiť uzdu vašej kreativity. Zapojte do tvorenia i deti a vybláznite sa s nepečeným tvarohovým dezertom, .

Ak máte radi sladké a lahodné dezerty tak určite vyskúšajte recept na Strechu z BeBe keksov. Uvidíte že sa po ňom len tak zapráši. Do misky vlijeme smetany, čoko. Připravíme si nádobu, ukládáme bebe a nalijeme na ně připravenou.


Necelou půlku krému natřeme na první vrstvu všech sušenek a položíme další vrstvu. Zbytek krému opět natřeme na sušenky. Banán položíme do středních dílů sušenek po celé délce.


Postranní sušenky zvedneme a vytvoříme střechu. Polijeme čokoládou rozředěnou ztuženým tukem a necháme asi 12 .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba