Priesvitna folia v spreji

Fólia v spreji Foliatec - Transparentná 400ml. Tekutá guma v spreji Foliatec transparentnej farbe. Objem spreju 400ml vystačí na disky do veľkosti 18. Možnosť použiť na disky, plasty, karosériu a mnoho ďalších výrobkov.


Obchod so zlatou pečaťou . Fólie v spreji Foliatec Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Transparentná ochrana, Nová priesvitná sprejová fólia poskytuje vysokú ochranu bez toho, aby bola viditeľná. Chráni Vaše auto pred posypovou soľou, malými kamienkami, špinou a špliechajúcou vodou. Farebné fólie v spreji od nemeckej firmy Foliatec sme vám už raz predstavili.


Ich nepopierateľné výhody ocenilo už mnoho motoristov, preto teraz firma uvádza viacero noviniek. Nemôže byť totiž nič lepšie než účelný optický tuning (styling), ktorý zároveň vylepší celkový vzhľad vášho auta. Ochranná fólia na svetlá Chameleon - zelená.


Aplikácia pomocou spreju je veľmi jednoduchá a . DIP sprej - praktická odstrániteľná farba v spreji , ideálna na dočasnú zmenu farby. V automobilovom priemysle dokonale nahradí fólie na karosériách, používa sa pri ochrane hliníkových diskov, chráni proti korózií, odletujúcim kamienkom bezohľadným vodičom na parkoviskách a dodá .

Plastidip - tekutá guma v spreji - 400ml. Aplikovný može byť na rôzne povrchy. Svetoznáma americká značka 3M pred rokom prišla na trh s revolučným produktom. M Paint Defender folia v spreji.


Vývojárom firmy sa podarilo vtesnať ochranu laku karosérie pred nástrahami zimy (kamienky, soľ, ostrý ľad) do spreja. M Venture Shield je ochranná fólia na karosériu vodzidiel z pevného, tepelne tvarovateľného polyuretánu, ktorý je potiahnutý čírou, transparentnou. Neviditeľná tekutá ochrana obrazovky pre mobil. Zdieľajte: K obľúbenýPre uloženie zľavy sa prihláste.


Prezri si u nás transparentna folia a porovnaj ceny v 10. Nanáša sa na odmastnený a čistý povrch a to buď striekaním, namáčaním, alebo natieraním. M ve spreji , tato ochranná fólie 3M je odolná chrání vuz proti oděrkám na laku. Má velice univerzální použití jak pro automobily, tak i pro další dopravní prostředky, ale i hobby využití v domácnosti nebo dílně.


Lakování pomocí fólie ve spreji.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba