Michelin crossclimate zima

Príchod nového druhu pneumatiky reaguje na potreby vodičov, ktoré vyplynuli z testov nezávislých výskumných inštitúcií. Európa sa nám pomaly otepľuje a mnoho vodičov prichádza do styku so snehom stále menej a . Do predaja príde v máji. Bezpečnosť za každého počasia pre bezstarostnú jazdu.


Vyzbrojte sa do akýchkoľvek poveternostných podmienok.

Pocit bezpečia za všetkých jazdných podmienok. Ať je, jak je, buďte vždy připravení, dalo by se zjednodušeně napsat o nové pneumatice CrossClimate. Podle výrobců novinka spojuje ty nejlepší vlastnosti zimní i letní pneumatiky.


Z letních verzí převzala životnost a skvělou přilnavost na mokré. Aké pneumatiky sú vhodné pre vašu zimu ? Pro tyto případy se stále vyrábějí pneumatiky, jimž se říká celoroční. V Německu, kde jsou zimní pneumatiky . Výber pneumatík môže byť občas veľmi náročný.

Pri výbere správnej sady pneumatík si treba pozorne naštudovať jej. Nový CrossClimate je kombinací technologií letních a zimních pneumatik. Technologií, o kterých jsme se až dosud domnívali, že jsou neslučitelné. Ich pneumatika má ideálne vlastnosti pre prevádzku v zime aj v lete. Abyste nad celoroční pneumatikou vůbec mohli začít přemýšlet, měli byste žít na místě, kterému se vyhýbá severská zima a závěje.


Jedná se o letní pneumatiky s dostatečnými kvalitami i pro udělení zimních štítků, a tedy i bezpečný provoz v zimě. Чем отличается CrossClimate от других автошин? Pneu je ticha a mimo zimy uplne ako letna guma. V zime mne uplne postacuje na moje jazdy prevazne v meste a blizkom okoli.


MICHELIN CrossClimate je skutečně pokroková pneumatika, . Odpada starost ako sezonne prezuvanie. Nikdy nenahradi zimne pneu,ale na . Ale zatím za sucha a mokra, pěkně drží v zatáčkách, auto se nevlní. Je to značková pneu, kterou jako celoroční doporučují i odborníci.


Uvidím, jak si povede v zimě. Volím celoroční kvůli malému ročnímu nájezdu ve . Новые шины Опубликовано 17.

Peak Mountain with Snow Flake – symbol hory se třemi vrcholy se symbolem. Michelin CrossClimate : шины для лета и зимы. Bez sumnje, zimske gume su prave gume za smrznute i sniježne uvjete, ali posljednjih nekoliko zima karakteriziraju tople i vlažne zime , ljetne gume će biti pametniji izbor u ukupnom poretku.


To nas je dovelo da vam preporučimo cjelogodišnje guma kao ispravne gume zimi i ljeti. Ak teda majú celoročné pneumatiky toto označenie, spĺňajú podmienky stanovené na jazdu v zime.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba