Kotol na pelety so zasobnikom

Automatické kotly s podávačom a zásobníkom na spaľovanie peliet a ekohrášku, prípadne uhoľného prachu sú moderné kotly, ktoré svojou technológiou spaľovania šetria životné prostredie, pričom v spojení s novou riadiacou jednotkou s PID ponúkajú užívateľovi komfort porovnateľný so spaľovaním plynu. Dostupnosť: Na objednávku. Vybrať variantu Informácie . Galmet Obrázky pre dopyt kotol na pelety so zasobnikom Viac obrázkov pre dopyt kotol na pelety so zasobnikom Nahlásenie obrázkov Váš názor si ceníme.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Prednosti kotlov Attack na pelety.

Kotly so zásobníkom , kotly na uhlie, kotly na pelety , kotly na štiepku, automatické kotly. Hodnotenie produktu:. Moderný kotol určený pre spaľovanie peliet od popredného výrobcu peletových kotlov firmy Edilkamin.


NAŠA SPOLOČNOSŤ JE VÝHRADNÝM DOVOZCOM KOTLOV CALDERA TERMODINAMIK NA SLOVENSKÝ TRH. Tento rok Vám prinášame novú generáciu oceľového kotla s integrovaným zásobníkom na pelety. Kotol je zaradený do zoznamu . Výkon, emisie, účinnosť, automatizácia, spľahlivosť, všestrannost.


Je vyrobený najmodernejšou technikou zvárania kotlového plechu.

Integrovaný zásobník dáva kotlu unikátny vzhľad. Malá šírka kotla povolí montáž aj v . Pre spaľovanie je vo väčšine automatických kotlov použitý retortový horák so šnekovým podávaním paliva. V prípade kotlov na pelety je použitý oceľový horák, do ktorého sú pelety sypané zhora a vďaka turniketovému podávaču je zabezpečená najlepšia ochrana proti prehoreniu do peletového zásobníka.


Výrobca: Všetko, Galmet. Univerzálne kotly na eko-hrášok , pelety a drevo. Vyberáme správny kotol na tuhé palivo. Pri výbere kotla ústredného kúrenia rozhoduje nielen dostupnosť a cena . Kotly ÚSPOR-AUTOMAT sú vysokoefektívne a ekologické výhrevné zariadenia, v ktorých prebieha proces spaľovania bez dymu a emisie škodlivých spalín sú niekoľkonásobne nižšie ako je prípustná norma.


Kotlové teleso je vyrobené z vysokokvalitného oceľového plechu hrúbky 6mm. Ako sme uviedli vyššie, pelety sú umiestnené v zásobníku. Zásobník je buď v telese kotla (zásoba peliet stačí v závislosti od objemu zásobníka na – dní), alebo je zásobník peliet mimo telesa kotla (zásoba peliet na celú vykurovaciu sezónu) a pelety sú dodávané do kotla pomocou podávača peliet. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet , tak že do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku.


Zásobník paliva bývá umístěn vedle kotle, nebo ve vedlejší místnosti a může mít libovolnou . Automatické kotle TEKLA DRACO, v ponuke podľa typov použiteľnosti, podľa druhu paliva - uhlie, pelety , eko - hrášok, hruboprach, drevná štiepka, drevo. Väčšina peletových kotlov sa dodáva s medzizásobníkom paliva. Podľa vonkajšej teploty vydrží naplnený jeden až tri dni.

Pelety sa vkladajú ručne alebo automaticky. Ak je zásobovanie plnoautomatické – pomocou tzv. Internetový obcho dovoz pre celé Slovenko - Klasické a splyňovacie kotle, kotly na tuhé palivo, drevo, uhlie, pelety.


Oceľový kotol na drevo s možnosťou prestavby na kotol spaľujúci aj pelety ENVIRO PM PR,.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba