Kanadsky ceder fasada

Kanadský červený céder – Western red cedar , botanickým názvom Thuja Plicata je jedným z najvďačnejších materiálov na vonkajšie fasády. Bohatá škála teplých farieb svetlej . Fasádne profily z Kanadského cédru ponúkajú rozmanité možnosti využitia rôznych architektonických štýlov. Céder dodá všetkým projektom pečať krásy a prestíže.


Je to drevina s unikátnou rozmerovou stabilitou a prirodzenou odolnosťou voči hnilobe.

Neobsahuje živicu, málokedy sa objaví zdravá hrča a to všetko z cédru . Veľmi oblúbená drevina, jedna z najstabilnejších druhov drevín s výbornou odolnosťou, farebnosťou, kresbou a dlhou životnosťou aj bez povrchovej úpravy. Kanadský céder má nízku hustotu, veľmi dobre sa opracováva a pri práci, rezaní dosiek aj po montáži krásne rozvoniava. V prípade pravidelnej údržby olejovou. Fasádne drevené obklady z kanadského cédra s najdlhšou životnsťou, fasády zo sibírskeho smrekovca, thermo jaseňa, ipe a smreku.


Dřevěné venkovní fasádní profily dodávají každé fasádě přirozený vzhled a zajímavost. Zde si můžete prohlédnout přehled našeho sortimentu v základní . Drevo dodáva fasáde originalitu, teplo, vôňu a prírodný vzhľad.

Zároveň je prirodzeným ekologickým a tepelným izolantom. Ponúkame širokú škálu fasádnych profilov v drevinách: Kanadský ceder. Typ: Drevený fasádny obklad. Profil: Kontaktujte nás – radi vám s výberom pomôžeme.


Farba: Ružovo-hnedá až čokoládovo-hnedá. Povrchová úprava: Nie je potrebná. Spôsob montáže: Drevený konštrukčný hranol s obdobnou životnosťou. Južnej Ameriky, červený céder z Britskej Kolumbie.


Vyrábame a dodávame drevené konštrukcie, decking, pochodzie rošty , nábytok, schody a iné výrobky z tropického dreva. Ako novinku dodávame kompozitný . Cedrové obklady - Cedar home s. Pro dokončení Vašich staveb i jejich zkrášlení dovážíme od renomovaného kanadského distributora široký sortiment cedrových produktů z červeného cedru. Tyto produkty mají široké použití například na obklady stěn a stropů, pobíjení štítů a. Jsme přímý importér a distributor červeného cedru pro Českou republiku a členem kanadské asociace WRCEA (Western Red Cedar Export Association). Západní Červený Cedr (Western Red Cedar ) - to nejlepší pro vaší fasádu a dřevostavbu. Veža obložená cédrom Veža z cédrových hranolou po rokoch Pergola z cédru Cédrový obklad fasády.


Cédrová fasáda perodrážka Cédrová fasádny obklad Céder lakovaný Perodrážková fasáda z kanadského cédru.

Au-mex: Drevené fasády - západný červený céder , Western Red Cedar. Rustikálny profil kanadského cédru v tom najlepšom slova zmysle – kvalitne vyrobené terasy ihneď pripravené na použitie. Fasády a palubovky: Fasády sa používajú na obloženie v exteriéri, zatiaľ čo palubovky sú určené na vnútornú aplikáciu. Prodej materiálu, zakázková výroba, poradenství. Céder všetkým projektom dá pecat krásy a prestíže.


Podla normy EN 3– patrí cervený céder do 2. Vyznačuje sa rozmerovou stálosťou a je dokonalým tepelným izolantom. Vonkajšie drevené fasádne profily dodajú každej fasáde domu prirodzený vzhľad a zaujímavosť. Céder Kanadský – WEST RED CEDAR (WRC Cedar ). Cédrové drevo má farbu od béžovej po tmavohnedú.


Dom a záhrada sa dá príjemne prepojiť pomocou dreveného obkladu fasády alebo vysutej drevenej terasy. Drevené obklady fasád sú vhodným riešením aj v prípade rekonštrukcie a zatepľovania objektov. Odolné dreviny, ako sú domáci dub, agát, či červený smrek alebo tvrdé exotické dreviny ako kanadský céder , . Cedr ,tato Kanadská dřevina ,těžená v oblasti Britské Kolumbie patří mezi.


Fasády lze realizovat mnoha různými způsoby, z celé řady odlišných profilů prken. Lze tak uspokojit rozdílné .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba