Zornička zvolen

Vedúca súboru: Soňa Sýkorová Moumani. Vedúci ľudovej hudby: Milan Hronček. DFSž Zornička , admin Lukáš Lihocký. Detský Folklórny Súbor Železničiarov Zornička Zvolen.


Folklórny súbor Zornička sa skladá z tanečnej, hudobnej a speváckej zložky, ktoré nacvičujú a vystupujú spolu aj oddelene. Po dvoch parádnych vystúpeniach v domovskom kultúrnom stránku DK ŽSR Zvolen sa na posledné dve premiestnili do DJGT, kde hneď v prvom predviedli .

Detve ukazali detvancom, ako sa tancuje Detva. Autor: Annie, Foto: suborZornicka. Mesto: Zvolen Zdroj:stránka organizátora. Naša choreografia sa tak stala tým najlepším, čo za posledné dva roky vzniklo v detských folklórnych súboroch na Slovensku,“ povedala pre Zvolen umelecká vedúca Zorničky Soňa Sýkorová Moumani. O úspech súboru sa pričinil celý tím, ktorý v Zorničke spolupracuje.


Europe SC vo Zvolene hlavné žrebovanie o Kia Picanto v rámci. Dvoma predstaveniami s názvom Polstoročia krásy v Divadle J. Tajovského vo Zvolene vyvrcholia 16. Ako pre TASR uviedla vedúca súboru Soňa Sýkorová Moumani, v posledných piatich rokoch .

Pozývame vás na vystúpenia detského folklórneho súboru Zornička. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Poskytuje priestor pre účelné využívanie voľného času nielen železničiarom, ale aj deťom, mládeži a ostatným obyvateľom mesta Zvolen i celého regiónu. Zastrešuje záujmovo-umelecké kolektívy: Folklórny súbor železničiarov MARÍNA, Detský folklórny súbor železničiarov ZORNIČKA a DIVADLO ZELIENKA.


Comments, , , , ,. Zakladateľka tanečného odboru Ľudovej školy umenia vo. H ZORNIČKA st Hriňovská zvolávanka. DSS ZORNIČKA zo ZVOLENA Piesne z Veľkej Mane. DFS Zornička (priamy postup do Krajského kola v Kokave nad Rimavicou).


Dovtedy je vyhľadávanie funkčné, ale tlačivá nie sú k dispozícii. Darujte organizácii Priatelia Zorničky viac než z dane: Adresa: M. Právna forma: Občianske združenie. Potešiteľné je, že o ľudovú hudbu, spev a tanec je vo Zvolene stále záujem. Ako povedala pre TASR súčasná umelecká šéfka súboru Soňa Sýkorová Moumani, Zornička má dnes členov, z nich je 10 . Choreografie Prepeličku máme.


Slatinských Lazov), Gondášikovia z Dolného Badína, Smieškové (žartovné piesne z Kostolných Moraviec) 21. SZUŠ Zvolen , choreografie .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba