Šrouby do polystyrenu

Sklolaminátový šroub do polystyrenu pro uchycení lehkých předmětů do polystyrenu. Vhodný pro čidla, tabulky, nebo pro plechy. Hmoždinka do polystyrenu HDP, x mm. Speciální hmoždinka pro použití do polystyrénu.


Jednoduchá aplikace pomocí ručního nebo elektrického šroubováku.

Určené pro lehké kotvení. Materiál se upevní pomocí vrutů. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vruty do polystyrenu. Velmi rychlý a bez tepelných mostů.


Pro upevnění na stěnu připojovacích profilů, plechů, ochranných profilů, krytů rohů, říms, detektorů pohybu, lamp, cedulí, do fasád s . Na každou fasádu je nutné zavěsit řadu prvků, např. Kotvící hmoždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku svodu. Jedinečný kotvící set pro správné zakotvení svodů do izolantů z EPS a minerální vaty, bez tepelných mostů.

Rychlá a jednoduchá montáž. Doporučujeme kotvit objímku svodu po jednom metru. Výhody: Přímá montáž do polystyrénu. Farmářský šroub x 35. VÝPRODEJ DÍLŮ HÄFELE Najdete mezi nimi panty, dorazy a tlumiče . Talířové kotvící hmoždinky slouží jako dodatečné kotvení tepelně izolačních desek při zateplování fasád.


Nakupte zateplovací talířové hmoždinky za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí zateplovací talířové hmoždinky po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Aplikace hmoždinky do polystyrenu.


APOLO MEA Šroub do polystyrénu IPS černý. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pro upevnění do polystyrénu a PU. Nově přehlednější a rychlejší. Dostupnost: Skladem Sleva: Popis: Délka 50mm.


Talířové hmoždinky slouží ke kotvení polystyrenu nebo minerální vaty. Pro izolaci silnější než 1mm je vhodná hmoždinka s kovovým trnem. Na skladě máme hmoždinky do dutých cihel, minerální vaty i do polystyrenu , hmoždinky do betonu, Ytongu i plného stavebního .

V rozměru uvádíme délku hmoždinky. Zvolte balení výrobku podle potřebného počtu kusů.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba