Skoda rapid spaceback kufor

Hlavne však s dobre využiteľným kubickým tvarom sklonu zadného okna verzie Spaceback Zdroj: Ladislav Malák. V dnešnom automobilovom svete nie je práve módou priznávať kapacitné úbytky, Škoda však patrí k tým pár výrobcom, ktorí sa k nim poctivo priznajú. Reč je o zmenšení objemu kufra v . Tak tu sa môže Spaceback opäť smelo klasifikovať ako jasný hráč nižšej strednej triedy. Na liftback síce stráca až 1litrov, lenže tých .

Nový automobil prišiel vo verzii liftback čo znamená, že kufor sa mu otvára spolu so zadným sklom rovnako ako v Octavii. Pistáciová farba je v ponuke nová. Vraj mal prísť skôr, ako „veľký“ Rapid s. V liftbacku je kufor plochý a na výšku doň nedáte takmer nič.


Priestoru na zadných sedadlách je viac než v iných hatchbackoch a kufor je taktiež príjemne veľký, tesne pod 4litrov. Nehovoriac o háčikoch, sieťkach, gumičkách a odkladacích priestoroch. Spaceback dáva väčší zmysel než jeho starší brat Rapid s kufrom typu liftback.

O něm pojednává právě tento test. Mezi početnou družinou konkurentů vyniká velikostí zavazadlového prostoru, místem na nohy a nad . Problém je však šírka karosérie, resp. Podvozkovo totiž nestojí na MQB, teda na základe VW Golf, Seatu Leon, ale na rovnakej podvozkovej platforme ako ma Rapid liftback, z ktorého samozrejme vychádza aj testovaný Spaceback.


Presklené veko kufra je súčasťou balíka Black paket . Najprv liftback s veľkým kufrom, potom „minikombi s menším. Na prvý pohľad sa môže zdať, že v Škodovke nastal nejaký chaos. Opak je pravdou, vedia presne čo robia, čo sa auta aj jeho časovania týka. Aký a pre koho je Rapid. Rapid má byť praktickým a dostupným vozidlom pre každého, kto potrebuje objemný kufor , z času na čas.


Vyskúšali sme pre vás Škodu Rapid s najvýkonnejším a najdrahším motorom, najvyšším stupňom výbavy Elegance a celou radou prvkov príplatkovej výbavy. Takže vlastne so všetkým, čo vám nová „Rapidka“ môže ponúknuť. Na čo sa (ne) možno tešiť? Rapid s novou karosářskou variantou skvěle vychytal většinu nedostatků liftbacku a přidává i něco navíc.


Vaňa slúžia hlavne na ochranu kufra pred znečistením alebo pred poškodením pôvodného koberca. Obchod so zlatou pečaťou Overené .

Zkrácenou verzi Rapidu automobilka představila s předstihem, ale světovou premiéru bude mít Spaceback až na autosalonu ve Frankfurtu letos v září. Tvar ochrannej lišty zodpovedá tvaru automobilu. Bočné ochranné lišty značky RIDER neobsahujú žiadne kovové komponenty ( žiadná hrdza ) a sú vyrobené podľa súčasných módnych trendov. Rapid Spaceback vychází z klasického liftbacku, který automobilka na český trh uvedla loni na podzim.


Ponúkame jednoduchý systém, ktorý umožňuje otvárať kufor automaticky - Vašim diaľkovým ovládaním remote. Sieťový program do kufra pre Rapid spaceback - MORISESHOP. Rapid priniesla nový, sviežejší dizajn do jazyka automobilky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba