Rucny navijak 2t

Hodnotenie produktu: (recenzie). Dvojité ozubené koleso s dvojitou aretáciou. Kladkostroj pre ťahanie bremien, stromov pri zrezávaní,. Ručný pákový naviják 2T - hupcuk.


Lanovy zdvihak 2T (kladky) - GEKO.

Maximálna ťahaná váha: tony Dĺžka lana: metra Priemer . Vhodný na prácu v lese, v teréne, na člnoch, v záhrade. Na ťahanie bremena po rovine. Univerzálny kladkostroj pre ručné vyproštenie vozidla, zviazanie bremien, napínanie alebo pri zdvíhaní bremien. Vhodný do servisu, dielne, hory alebo do odťahovky. Technické údaje: Nosnosť: . Jednoduché a finančne príjemné riešenie vyprostenia v ťažkých situáciach.


Tento navijak má mnoho možností.

Naviják ručný 450kg, PROTECO. V našom Eshope TREBOR kúpite všetko pre váš dom, byt a záhradu. Pletivá, siete, kľučky, schránky, zámky, kovania, hadice, rebríky, kompresory a ďalšie. Oceľová konštrukcia, liatinové háky.


Vhodný pre vyslobodzovanie áut, naťahovanie na prívesy alebo dvíhanie predmetov. Náhradné diely pre prívesy a prívesné vozíky. Prezri si u nás rucny navijak a porovnaj ceny v 10. Vidím to dosť skepticky.


Treba dostatočne dlhé lano minimálne nad 10m. Tieto kladkostroje sú ale pomalé čo pri ťahaní auta vôbec nevadí ale na približovanie . Predám ručný pákový naviják alebo hupcuk. Předchozí stránka Další stránka.


Ruční bubnový naviják je určen pro břemena do 4Kg. Zvedák je vhodný do garáží, autodílen a servisů, nebo pro situace, kdy se zvedají objemná a těžká břemena. Západka pre fixaciu polohy.


Možnosť priskrutkovania na akékoľvek miesto.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba