Predaj pvc folie

Hydroizolačná fólia z mäkčeného PVC. Predaj strešných izolácií, doplnkov, spodných izolácií, fasád či balkónov. Polyetylénová fólia , bez ÚV stabilizácie. Je možné odrezať podľa požiadavky.


Je to materiál vzniknutý vo veľkej väčšine poplastovaním textílie v rôznych pevnostiach vrstvou PVC v širokej škále farebných odtieňov. Tieto výrobky majú široký záber použitia.

Slúži k výrobe autoplachiet, rôznych typov krycích plachiet napr. Stretnete sa s nimi v športe, kde slúži k výrobe nielen. Rekonštrukcia strechy auly Strojníckej fakulty STU. CKY SPOKOJNÝCH KLIENTOV.


ROČNÁ HISTÓRIA A SKÚSENOSTI. Tieto stavby a strechy izolujú naše fólie a hydroizolačné systémy. V pamäti Na opravu povrchu bazénov je vhodná PVC bazénová fólia.


Nami ponúkaná bazénová fólia je zušľachtená akrylátom a jej životnosť je garantovaná na rokov. Vnútorný roh PVC stupňov, ks, €.

Vonkajší roh PVC stupňov, ks, €. Multi príruba mm PVC , ks, 1€. Držiak hromozvodného vedenia PVC , ks , €. Prestup istiaceho bodu mm PVC , ks, 2€. Poplastovaný plech PVC FB 12 . Strešné fólie z mäkčeného PVC sú obvykle laminované z viacerých primárnych fólií. Do fólií je zavalcovaná výstužná vložka (polyesterová vložka, vložka zo sklenených vlákien, a pod.) alebo sú fólie nevystužené (podľa použitia a spôsobu pripevňovania). Materiál fólií, ktoré sa používajú v skladbách striech je upravený tak, . Sortiment fólií umožňuje realizovať rôzne varianty striech podľa spôsobu stabilizácie hydroizolačnej vrstvy.


Použitie konkrétneho typu vyplýva z vlastnosti fólie (typ nosnej vložky, hrúbka fólie a pod.). Fólie DEKPLAN a ALKORPLAN sú vhodné . Vyvinuté pre spracovanie na rezacích plotroch na výrobu krátkodobých a strednodobých nápisov, označení a dekorácií určených do exteriérov. DOPLNKOVÉ STREŠNÉ KONŠTRUKCIE PRE PVC FÓLIE : doplnky PVC.


Momentálne je na sklade rôznych položiek a spolu cca tis. Informácie o dimenziách vám zašleme po vyžiadaní e-mailom spolu s cenníkom. Distribúcia a predaj granulátu LDPE, HDPE, PP, PET. Bezplatná inzercia, hydroizolacie.


Vyberte si z množstva ponúk.

Investujte preto do kvalitnej a hrubšej fólie. Streč fólia čierna μm - predaj na kusy. Na malé a stredné jazierka sa u nás najčastejšie používa fólia z mäkčeného PVC. Folia hrúbky 5mm použite na malé jazierka do 2m 3. Pre dlhšiu životnosť doporučujeme použiť fóliu hrúbky 1mm.


PVC strešné hydroizolačné fólie LOGICROOF - produkt TOP kvality - spoľahlivá, jednoduchá a hospodárna hydroizolácia striech. Výborná voľba pre nové ploché strechy a vegetačné strechy. PVC fólie spájame zváraním alebo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba