Polyuretánové silentbloky

Silentbloky čo prežijú Vaše auto za ceny podobné gumeným. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Polyuretánové silentbloky Strongflex. Vo videu boli použité ramená z BMW E36.


Ahojte, Na internete som našiel okrem klasických gumenných silentblokov aj nejaké polyuretánové. Chcel by som sa spýtať či s nimi nemá niekto osobnú skúsenosť a pod.

Výdrž majú určite väčšiu ale obávam sa komfortu jazdy na našich cestách,aby sa nárazy od kolies neprenášali priamo do riadenia a . Moderné autá majú množstvo silentblokov. Niektorí majitelia sa o ich existencii dozvedajú až po návšteve servisu, na geometrii alebo pri iných úkonoch, keď mechanik konštatuje ich smrť. Výhody PU silentbloku : 1. Stálost a chemická odolnost (olej benzín kapaliny) 2. Nerozpadne se jako gumový silentblok 3. Přesná jízda, zatáčení a. SmartBastard napísal: Treba si hlavne uvedomiť, že ta guma tam na niečo je.


Keď tam dáš polyuretán tak nárazy pôjdu ďalej, buď do podvozku, alebo do kasne.

Keď ti odide niečo z toho, tak to bude rádovo drahšie ako silentbloky ;) Neviem, ake silentbloky si tam mal, ale pokiaľ nevyberáš každú dieru, tak . POLYURETÁNOVÉ SILENTBLOKY. Price: Lowest first, Price: Highest first, Product Name: A to Z, Product Name: Z to A, Skladom, Reference: Lowest first, Reference: Highest first. Predne ulozenie zadneho ramena. Pomaly budem potrebovať meniť všetko aj vpredu aj v zadu.


Skúsenosti ,lebo nechcem niekoľko krát meniť na podvozku tie silenbloky. Tou jsou polyuretanové silentbloky. Díky vědecky vyvinuté polyuretanové směsi a jejím technologickým výhodám, jsou silentbloky Powerflex o tvrdší než nové originální gumové silentbloky, zároveň ale absorbují stejné množství hluku. Díky možnosti vyměnit některé silentbloky navíc ušetříte, protože nebudete muset.


Borci - čo poviete na polyuretanové silentbloky ? Ak blbosť , čo tak namontovať aspoň PU - silentblok tyčky stabilizátorov? Dajú sa kupiť aj samostatne. Toto presne aj ja hľadám na Sharana.


Mam doma 3ks VW a Golfa IV už viac ako rokov pritom som už 4krát menil uloženie ramien prednej nápravy a som už dával aj aj športové plne gumené uloženia (AUDI TT) všetko to odišlo do večných . Měl by někdo zájem o polyuretanovou sadu silentbloků ? Tvrdost je ShA takže budou měkké. You do not have the required permissions to view the files attached to this post. Predám nové polyuretánové silentbloky predneho stabilizatora pre Lada - VAZ - Žiguli.


Super kvalita, vhodné pre offroad , rally, drift a iné.

Veškerý vývoj a výroba všech polyuretanových i nerezových dílů probíhá výhradně ve vlastní továrně v anglickém Uxbridge s použitím nejmodernějších technologií, počítačem řízených robotů, . Porovnanie tvrdosti červených a žltých silentblokov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba