Pedikura strecnianska

Rôzne druhy ošetrenia rúk a nechtov. Reflexoterapia chodidiel - masáž celej plochy. Highlights info row image. Otváracie hodiny: Otvorené nepretržite. Všetky firmy z oblasti Manikúra, pedikúra v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Marek Gajdoš-Ambulancia odborného lekára pre deti a dorast- Ortopé č. Rýchla rezervácia - Rezervácie termínu možná hodín denne aj mimo ordinačných hodín - Zvýšenie . Medicinálna pedikúra s relaxačnou kúrou chodidiel s zľavou sa postará nielen o to, aby vaše nohy boli opäť krásne, ale aj o to, aby vaše nohy boli zregenerované. Estetickým aj zdravotným problémom nôh sa dá účinne zabrániť prevenciou a pravidelnými návštevami pedikúry, ktoré zaručujú správnu starostlivosť a ideálny stav chodidiel. Pedikúra Fialka sa profesionálne postará o Vaše nohy. Jana Fúseková SALÓN LILLI ROSE. Dámske, pánske a detské kaderníctvo, strihanie, prefarbovanie, melíry, klasické aj extravagantné účesy, kozmetika, manikúra, gélové nechty, pedikúra a masáže.


Prevádzkovanie solárií, 1. Kúpa tovaru za účelom jeho . Salóny môžete vyhľadávať podľa služby a mesta kde pôsobia. Bratislava Zobraz na mape. Centrum medicinálnej pedikúry, Váš prvý online poradca.


Najmodernejšie a najúčinejšie. Kontakt, Interaktívna mapa. Petržalka - Znievska ul. Masáže u Juraja v Medicentre. Map DataImage may be subject to copyright.


Zmena kľúčových slov stránky. Domov sociálnych služieb a súkromná škôlka. Základnými službami DSS je starostlivosť o seniorov, manikúra, pedikúra , rehabilitačné služby v podobe masáží, prevádzka jedálne. Denné centrum Strečnianska 18. Záverečná likvidačná správa.


Grand Palawi asia spa pod Kolibou, Palawi Eurovea centre mesta. Kompletná wellness mokrá pedikúra s masážou a klasickým lakovaním alebo gél lakom na záver už za €. Naj Manikúra a pedikúra v lokalite Rajka (Maďarsko). Salón Silvia, Vizáž Zuzana Oravcová, Mandala Szépségház, milna s. Odborná pedikúra , Kozmetika Iris.


Robert Gajdoš – ROGA STUDIO - firmovo.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba