Palivove drevo kosice okolie

DREVO Ponukame na predaj stiepane PALIVOVE DREVO buk-dub za najnizsiu cenu 25cm. Zoznam predajcov je priebežne aktualizovaný. Vyrábame bukové palivové drevo štiepané, umelo sušené na vlhkosť. Predaj štiepaneho palivoveho dreva.


Voľne sypané alebo ukladané v paletach. Cena s DPH, každá daľšia manipulácia s drevom navyšuje cenu. Suché drevo je VYPREDANÉ.


Pr1x1xmeter poukladaného dreva, vrátane vzniknutých špár. Buk,breza-25cm,33cm,40cm,50cm3. Preto, ak máte záujem získať spoľahlivého partnera pre dodávky palivového dreva , neváhajte nás kontaktovať, alebo priamo zakúpiť tovar cez našu web stránku ešte dnes.


V súčasnosti v rámci našich dopravných kapacít dokážeme pokryť tieto okresy: Košice , Košice okolie , Prešov, Gelnica, Spišská Nová Ves, Sabinov, . Predám štiepané palivové drevo buk, dub a hrab - voľne sypané, alebo ukladané v paletách 1x1x1m, alebo 1. Drevo je uložené na paletách. Obchodná činnosť s drevom - predaj dreva z ihličnatých a listnatých stromov, haluziny, palivového dreva , sadeníc. Poskytovanie služieb v rámci prepravy dreva.


Ponúkame Vám železný prístrešok na drevo. Vyrobený z pevných pozinkovaných jokl profilov. Rozmery: - šírka 3m - hlbka 2m - výška vpredu 94m - výška vzadu 81m Objem uskladnenho dreva je cca 75mPlechy ako aj strechu je mozne dodať aj v inej RAL farbe prípadne v imitácii d. Inzeráty palivove drevo. Bezplatná inzercia, palivove drevo.


Vyberte si z množstva ponúk. Ponukám aj štiepané drevo:buk,dub,hrab,agar,breza-25cm ,33cm,40cm, 50cm3. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Kontaktná osoba: ferotaraba.


Už nehľadajte predam palivove drevo v okoli presova a kosic, inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Projekt s pestovaním palivového dreva pre Rómov dnes odštartovali v Turni nad Bodvou v okrese Košice - okolie. Miesto odberu: RADATICE, okres Prešov. Vhodne pre Prešov, Košice a okolie.


Asi to bude trochu výlet, ale ďalšie výsledky z okolia lokality Bukovec, okres Košice - okolie tu ešte sú. Výroba, predaj a doprava štiepaného palivového dreva na kúrenie v Košiciach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba