Ocelove rosty zilina

Peter Fülep Riaditeľ prevádzky. Banská Štiavnica, Detva, Dolný Kubín, Krupina, Námestovo, Prievidza, Tvrdošín, Zvolen, Žarnovica, Žiar nad Hronom Marián Peťko Regionálny predajca. Cieľom našich podlahových oceľových roštov je ich aplikácia v oceľových konštrukciách. Rošty môžu byť určené pre rôzne použitie, napr.


Podľa technológie výroby jednotlivých podlahových oceľových roštov , ich konštrukcie, stavby, oblasti použitia, . Akcia - oceľové rošty a stupne.

Prepáčte, nemáte oprávnenie k prehliadaniu tejto stránky. Otváracie hodiny: Pondelok - Piatok. Záhradný nábytok, altánky a prístrešky, Detské ihriská. Zavolajte ešte dnes MPO - Metal, s. Oceľové rošty a priečky.


Produkty a služby: siete do betónu, dištančné podložky, oceľové rošty. Veľkoobchod a maloobchod. Vyberte si z množstva ponúk.

Druh tovaru: Rošty zo skladového sortimentu. Popíšte prípadné nevýhody produktu: Pri vyťahovaní roštov zo zinkovej vane, zostávajú zo zinku pichľavé ostrapky, ktoré pri manipulácii môžu spôsobiť poranenie. Výhody žiarovo zinkovaných schodiskových stupňov Jednoduchá montáž k oceľovej konštrukcii pomocou predvŕtaných dier na bočniciach schodiskového stupňa. Bezplatná inzercia, podlahove rosty predaj a inzercia. Drevo- oceľové rošty , rebríkové priečky.


Sídlo spoločnosti: MPO – Metal, s. Odporovo - zvárané rošty sú tvorené nosnou páskou a točeným štvorhranným profilom, ktoré sú pôsobením vysokého tlaku a elektrického prúdu navzájom zvarené. Vonkajšie ukončenie tvorí obvodový lem. Využívajú sa v rôznych druhoch priemyslu. Ich využitie je však možné aj vo verejných a súkromných . Vyhlásenie obchodnej verejnej sútaže.


Prevedenie: lemovaný páskou. Tvar oka: šesťhran, nevalcovaný. Vybrat si můžete z firem v okolí v Žilině, třeba Halex - Schauenberg, ocelové stavby, s. Výroba ocelových konstrukcí v Žilině.


V prípade záujmu regale odošlem kuriérom na dobierku, spravidla to príde do -hodín. Platit budete kurierovi v hotovosti. Zvýšilo nám ešte viac než 1regálov z vybavenia skladu v Žiline.

Tento kovovy regal sa dá rozložit na dva menšie ako pracovné stoly.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba