Mormyx vakcina

Klinika TatryVet začala používať výlučne novú špičkovú vakcínu proti moru a myxomatóze králikov. Jednoducho vakcínu , ktorú si králiky zaslúžia. Apropoóó, viete, že králik je tretím najpopulárnejším maznáčikom v Európe?


Z prieskumov však vyplýva, že stále veľký počet králikov nie je vôbec vakcinovaný, . Také jste naočkovali své králíky vakcínou Pestorin mormyx. A králík či králíci vám onemocněli?

Zde máte možnost se vyjádřit. Sama jsem touto vakcínou očkovala a mám potíže. I přes to že jsem psala výrobci jsem se odpovědi . Kde se dají koupit vakcíny MYXOREN. Očkování proti myxomatóze - MVDr.


Tereza Ježková zverolekarka. V pamäti Preložiť túto stránku 7. Pestorin Mormyx , myxomatóza a mor, V případě hrozící nákazy 6.

Přecejen je očkování zátěž pro organismus. Imunita po očkování proti moru přetrvává zhruba měsíců. Pro očkování se používá např. Bioveta Ivanovice na Hané. Očkuje se buď samostatně, nebo kombinovanou vakcínou spolu s Myxomatozou (pestorin- mormyx ). Odporúčané použitie vakcín proti myxomatóze a moru králikov podľa epizootologickej situácie.


Opakovať v 6mesačných intervaloch. Jedinou účinnou ochranou je správna vakcinácia králika. Nezaočkované zvieratá môžu byť zdrojom nákazy. Exostujú aj ďalšie vakcíny , ale ich názvy nepoznám . Núdzová vakcinácia králikov mladších ako týždňov: od veku týždňov s následnou revakcináciou za týždne.


CASTOMIX: „Na aktívnu imunizáciu králikov za účelom zamedzenia klinických príznakov a mortality spôsobenej vírusom RHD . JMÉNO A ADRESA DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI A DRŽITELE POVOLENÍ K VÝROBĚ ODPOVĚDNÉHO ZA UVOLNĚNÍ ŠARŽE. Ponúkame očkovanie proti týmto infekčným chorobám králikov: mor králikov, myxomatóza, plesňové ochorenie kože (Trichophyton mentagrophytes) - terapeuticky. PESTORIN MORMYX , lyofilizát pro přípravu injekční suspenze s rozpouštědlem. Na našej klinike používame kombinovanej vakcíny proti moru a myxomatóze Pestorin- Mormyx alebo Nobivac Myxo-RHD. Liek je viazaný na veterinárny predpis.


Produkt momentálne nie je na sklade.

Napíšte nám do Knihy návštev, ak potrebujete viac informácií o produkte. Prípravok je viazaný na lekársky recept, nie je . Ieteicama sekojoša imunizācijas shēma: Truši jāvakcinē nedēļu vecumā. Charakteristika : Inaktivovaná olejová vakcína na aktívnu imunizáciu králikov proti pasteurelóze. Trusēnus var vakcinēt no sešu nedēļu vecuma.


Revakcinācija – pēc viena mēneša. Vakcinē no četru nedēļu .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba