Michelin crossclimate skusenosti

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. No, na to člověk nemusí být odborník. Stačí mít základy fyziky a mít něco odjeto.


A dále mít znalost toho, co je hlavním důvodem toho, pokud pneumatika hučí.

Mimo směsi je to také tvar vzorku. A pokud vzorek má tvar skoro šípový drapák s velkými mezerami tak bude mít k hučení vždy větší sklony, než . Jedná se o letní pneumatiky s dostatečnými kvalitami i pro udělení zimních štítků, a tedy i bezpečný provoz v zimě. Vyskúšali sme letnú pneumatiku do snehu od Michelinu. Michelin CrossClimate je unikátní projekt nabízející alternativu za celoroční pneu.


Globálne otepľovanie a nechuť motoristov prezúvať letné za zimné podnietila Michelin k vývoju nového letného plášťa s názvom CrossClimate. Vplyvom klimatických zmien nemožno zazlievať percentám motoristov v Európe, . Ked s niecim podobnym pridu aj ostatni vyrobcovia aby bolo na vyber viac alternativ, tak prezuvat nebude musiet aut.

Delenie na zimne a letne si vymysleli marketingovi kreativci a vsetci im to zozrali aj s navijakom. Chlapi, Čo si myslíte o týchto pneumatikách? Nemáte s nimi niekto skúsenosti ? Mňa celkom zaujali a veľmi uvažujem o ich kúpe. Predsa len nerobím na súkromnom aute veľa kilometrov a ani tie zimy už nestoja za veľa :) . Tu nájdete všetky informácie. Základné tvrdenie je, že aj priemerná letná alebo zimná pneumatika bude lepšia ako najlepšia celoročná.


To potvrdzuje aj väčšina testov, napríklad test celoročných pneumatík ADAC alebo skúsenosti jednotlivých vodičov. MichelinCrossClimate – jedna z najlepších celoročných . Máte někdo obuty tyhle pneu a případně zkušenosti, silně o nich uvažuji, poslední dobou jsou zimy mírné a přezouvání v takových podmínkách se mi jeví zbytečné. Líbí se mi podle štítku dobrý výkon na mokru a nízká hlučnost. Cílové auto je Subaru Outback, na horách nebydlím.


Jediný problém bych viděl . Prečítajte si recenzie a hviezdičkové hodnotenie pneumatiky CrossClimate SUV od používateľov a odborníkov. Veľmi jednoduché je aj pridať svoju vlastnú recenziu. Cross Climate je bez preháňania revolúcia.


Hotový prevrat vo svete pneumatík a všetkého čo o nich vieme.

Michelin je tu už 1rokov a iste nemusím vysvetľovať, že je to solídna, rešpektovaná a prémiová značka nie len automobilových pneumatík. Keďže blízko nie sú ani Silvester ani 1. Tiez vzhladom na to, ze technologie pokrocili. A tiez vzhladom na to, ze z vlastnej skusenosti viem, ze kvalitne zimne posluzia aj v lete lepsie, ako nekvalitne letne.


Co Vase skusenosti , bratia?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba