Citroen c3 aircross rozmery

A keďže ide o „ Cdo terénu“, pridáva Aircross väčšiu svetlú výšku, mohutné nárazníky a bohatú plastovú ochranu blatníkov či podbehov. Nechýbajú ani robustné strešné nosiče a veľké 16– alebo až 17-palcové disky kolies. Zaujímavé sú aj rozmery.


Formátom totiž CAircross dokonalé zapadá medzi Ca . CAircross stavil nielen na typické prvky nových Citroënov ale aj nezvyklú robustnosť.

Oceňujeme veľkorysé rozmery sedákov aj operadiel. Nabízí vynikající prostornost a pohyblivost. Citroën CAircross je nové kompaktní SUV značky Citroën.


Objevte ho ve fotografiích a videích. Veľká presklená plocha (skoro jeden meter vnútronej dĺžky okna) a otvor veľkých rozmerov umožňuje výnimočné presvetlenie a posilňuje pocit pohody na palube, či už je strešné okno otvorené alebo zatvoené. Keďže ide o „ Cdo terénu “, pridáva Aircross väčšiu svetlú výšku, mohutné nárazníky a bohatú plastovú ochranu blatníkov či podbehov.


Dizajnéri Citroenu zostali . Interiér - rozměry kufr.

Délka kufru ve výšce podlahy max. Zatiaľ ešte nie u nás ale v Nemecku, kde ho začnú predávať 11. Na našom trhu sa objaví už v októbri.


Spolužitie s crossoverom enormne kompaktných rozmerov (dĺžka metra) je príjemné. Francúzsky koncern sa v stavbe CAircross spoľahol na osvedčené partnerské Mitsubishi a jeho bohaté skúsenosti. Prevodovka: Manuálna, počet stupňov až podľa stupňa výbavy.


Francouzi místo CPicasso představili CAircross , Korejci nahradili v Nošovicích vyráběný typ ixmodelem Kona. Citroen pridal svoj šarm a dizajn, ktorý teraz letí. Dokáže CAircross spojit výhody malého MPV a SUV?


Může nahradit běžný hatchback? Vypadá takhle budoucnost? Tolik otázek a jen krátká projížďka k nalezení odpovědí.


První generace Citroënu Cbyla bestsellerem, geniální design Gilese Taylora ( dnes maluje rollsy) dodnes nezestárl a vnitřek působil solidním dojmem. Bylo to jedno z mála aut dnešní rychlé doby,. Svými rozměry ctí pravidla kategorie, délka metru je do města akorát. Veselá novinka má technický . Automobil má motorizáciu 1.

VTi 1Flexifuel čo znamená, že dokáže jazdiť na Bioethanol E85. Ešte oblejšie a vypuklejšie tvary ho nafúkli a relatívne malá Czrazu pôsobila robustným dojmom. Tvůrci CAircross vsadili na široká komfortní sedadla a vnitřní prostornost vozu kombinovanou s vynikající variabilitou.


A od toho, kde je lavice zrovna uchycena, se odvíjí aktuální velikost zavazadelníku mezi 4a 5litry. Citroën si zaumienil, že bude všetky autá nahradzovať SUVčkami. Najnovším prírastkom je v Šangaji predstavený model CAircross.


Kráča rovnakým vizuálnym smerom ako menšie modely CCactus a aj ako naozaj malé auto C3.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba