Bramac alebo mediterran

Poradíte čo dať na bungalov 2m? Rozhodujeme sa medzi mediteranom danubia evo carbon alebo Bramac klasic protektor ebenova čierna. Rozdiel v cene nie je veľmi veľký cca o 7Eur vychádza drahšie bramac Ďakujem. Nám zatiaľ všetci odporúčajú Bramac , kvoli kvalite. Hovoria že je najdrahšia, ale že je najlepšia a že sa neláme.


Neviem, my ešte tiež nie sme rozhodnutí, ale uvažujeme o Bramacu.

Musíme si to ešte prepočítať, ak tam bude minimálny cenový rozdiel, tak si určite vyberieme Bramac. Základným rozdielom medzi BRAMACOM a MEDITERRANOM je že BRAMAC tlačí do reklami strasne kopu penazí. MEDITERRAN radsej nevrazí toľko peniaškov do reklami teda môže ušetriť a lacnejsie predať. Sú lepšie škridle Tondach alebo Bramac ? Pre ktorú ste sa rozhodli?


Janula, nápodobně, u nás to taky slavné nebylo. Mediterran , Bramac alebo Tondach? Slíbill, že zavolá - nezavolal.

No, našel, ale byl to zámek oplocený 2m plotem a na střechu přes spoustu stromů jsme ani náhodou nedohlédli. Uvízlo to na referencích, takže . Betónová krytina je veľmi presná, mrazuvzdorná, pevná a počas celých desaťročí si zachováva plnú funkčnosť. Výrobcovia betónových krytín vyvíjajú stále nové technológie, ktorými eliminujú vplyv poveternostných podmienok (UV žiarenie, kyslé dažde, abrazívna sila vetra ,). Popredný špecialista pre kompletné riešenie vašej strechy. Všetko z jednej ruky: od základnej šridly cez betónové tvarovky a originálne příslušenstvo až k vysokokvalitnému servisu pre zákazníkov.


Základná škridla je základným prvkom pokrývania strechy, nakoľko táto škridla sa ukladá na viac ako celej plochy strechy Dodávané množstvo. Bramac a KM Beta sú v podstate kvalitatívne na jednej úrovni. Ak môžem doporučiť tak BRAMAC (posipanú) Tmavo hnedú. Je na ňu použitá asi najkvalitnejšia farba ( vôbec ani po rokoch nieje vidieť takmer žiadne farebné odchýlky) NEVYBLEDNE. Perfektne absorbuje UV žiarenie minimum žiarenia . Ja kupim toco bude lacnejsie.


Trenčín, doprava tovaru zdarma. Neustálé kvalitativní úpravy a upřesnění receptur betonových tašek dosáhly toho, že dnes jsou jednou z nejpoužívanějších variant pokrytí střech. Vlastnosti betonových tašek Terran.


Ponúkame kompletný sortiment strešných kritín a príslušenstva MEDITERRAN , BRAMAC. Nacenovanie na našej stranke. Nenašli ste požadovaný materiál alebo máte .

Fotogalerie - šikmé střechy. Pokračujte dále kliknutím na záložku, dle toho co konkrétního Vás zajímá.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba