Biela nalepovacia tabula

Opäť niekto vymyslel niečo maximálne užitočné. Toto je biela samolepiaca fólia, ktorú si nalepíte na všetky hladké povrchy a môžete na ňu písať, zmazať a opäť písať. Je vhodná na frekventované a dlhodobé používanie. Je priam ideálna do konferenčných miestností, do učební, na semináre na . Nalepovacie tabule - biela : Nalepovacia tabuľa je originálnym doplnkom na stenu ktorý má viac využitie, než by sa vám na prvý pohľad mohlo zdať.


Tabuľová samolepka na stenu - biela.

Pozor, tabuľu doporučujeme lep. POPISOVATEĽNÁ MAGNETICKÁ FÓLIA - BIELA. Vysoko kvalitná biela samolepiaca popisovateľná magnetická fólia. Chytrá stena Smart Wall Paint.


Farba sa jednoducho nanáša a naše balenie obsahuje všetko, čo potrebujete ku práci (okrem malého štetca a zakrývacej fólie). Popisovateľné biele magnetické tabule sú predurčené na použitie pri práci, ako prezentačná tabuľa , magnetická poznámková tabuľa na najrôznejšie príležitosti, ako elegantný organizér, ako v kancelárii, tak aj v domácej pracovni. Sú ideálnym komunikačným prostriedkom napríklad v reštauráciách.


Pre tento účel máme v ponuke Flexibilnú magnetickú tabuľu.

Dodacia lehota do Bratislavy v prípade, že tovar . Na tieto dve tabule môžete kriedou písať nákupné zoznamy, krátke správy alebo pozdravy – a potom ich jednoducho zotrieť vlhkou handričkou. Každá tabuľa má samolepiacu zadnú stranu, ktorá optimálne drží na hladkých povrchoch – a pomocou dodatočných magnetov je možné pripevniť aj lístky a poznámky. Magnetické fólie predávame v rôznych farbách a úpravach. Dá sa ľahko strihať nožnicami.


Nástenná nalepovacia tabuľa značky Walplus. Premeňte svoj pokoj vďaka tejto originálnej samolepke na stenu. Môžete ju použiť do pracovne, detskej izby alebo na chodbu.


Na tabuľu možno písať fixkou. Ponúkame široký sortiment magnetických fólií - samolepiace, obyčajné, farebné, magnetické tabule , pásky,. Priľnavosť magnetickej fólie závisí na hrúbke materiálu, na ktorý ju priložíte a na hrúbke fólie samotnej. Tabuľa je vhodná do kuchyne, kancelárie, ale aj na výučbu či na hranie sa pre deti. Samolepiaca umývacia tabuľa k písaniu fixkou s rozmermi 45x1cm.


Je umývateľná vlhkou handričkou. Tabuľu je možné po jej obdržaní rozstrihať na Vami požadované rozmery a viac . Kúpiť on-line alebo pridať do nákupného zoznamu. SPONTAN magnetická tabuľa , biela.

Neviete, kde sa da kupit samolepiaca magneticka tabula ? Otváracie popisovacie tabule. Biele popisovacie tabule. Otočné mobilné popisovacie tabule. Sklenené popisovacie tabule. Zelené popisovacie tabule.


Koľajnicové prezentačné systémy. Príslušenstvo k popisovacím tabuliam. Tvarované čierne tabule. K obľúbeným Porovnať produkt.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba