Vyspravkova malta

Vysprávková malta Ytong se hodí k opravám pórobetonových výrobků jak v exteriéru, tak také v interiéru. Poškodené miesto sa navlhčí vodou a vyplní vysprávkovou maltou s presahom cez okraje. Hneď ako začne malta tuhnúť, strhne sa nadbytočná hmota oceľovou čepeľou do roviny . Používa sa na vyplnenie a opravu drobných poškodení muriva z tvárnic a dielcov, vyplnenie inštalačných drážok pred nanášaním omietok a pod.


Vhodná do interiéru aj exteriéru.

Tiež na tenkovrstvové spájanie lepením tvárnic, dosiek, U-profilov, vencoviek, prekladov, prekladových trámcov a Ytong . E-SHOP STAVEBNINY XL - široký sortiment stavebného materiálu a príslušenstva za najnižšie ceny. Dopravu zabezpečujeme na celom území Slovenska. Iní majú zľavy - my máme najnižšie ceny. Bezplatná cenová ponuka na celú stavbu.


Dostupnosť: Doručíme dňa: Výrobca: Xella Slovensko, spol. AddThis Sharing Buttons. CEM REPARATOR Cementová vyrovnávacia hmota určená pre opravy betónových plôch, schodníc, na tmelenie škár, vypĺňanie a vyrovnávanie dier a hlbší.

Poškozené místo se navlhčí vodou a vyplní vysprávkovou maltou s přesahem přes okraje. Jakmile začne malta tuhnout strhne se přebývající hmota ocelovým břitem do roviny pórobetonového prvku. Podle potřeby se zahladí houbovým hladítkem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Pórobeton využívá nejběžnější přírodní suroviny, je k přírodě ohleduplný nejen při výrobě, dopravě a recyklaci, ale vzhledem ke svým užitným vlastnostem po celou dobu svého využití. Mezi výhody vysprávkové malty Weber. Dalším benefitem jsou úspory: při použití malty Weber.


YTONG je po všech stránkách ekologický. Vyhlazovací a vysprávková plnící malta. Opravné malty sa v súčasnosti bežne uplatnia aj pri realizácii novostavieb. Je to preto, že vysoké nároky investorov a projektantov nútia realizačné firmy používať také výrobky a materiály, ktorými sa zabezpečí požadovaná kvalita a funkčnosť. Betón musí mať také vlastnosti, s akými bol do konštrukcie . Internetové stavebniny sú e-shop ponúkajúci stavebný materiál pre kompletnú stavbu rodinného domu aj pre rekonštrukciu bytu.


Hľadáte lacné tehly, murovací materiál, hydroizolácie alebo zateplenie? Chcete si kúpiť v akcii kvalitnú a značkovú strechu? Weber přichází na český trh s unikátním vysprávkovou maltou na beton weber.

Materiál se vyznačuje snadnou aplikací a je určen k vysprávkám betonu, k ochraně proti korozi, k povrchové úpravě - vyhlazení betonové konstrukce. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete. Běžná cena včetně DPH: 54Kč. Vaše cena včetně DPH : 52Kč.


Upozornění: poslední kus skladem! Nabízíme zdící malty od různých výrobců, například Baumit, Porotherm, Heluz či Ytong.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba