Suzuki vitara s cena

V pamäti Podobné Motor. Exteriér Vitara S je vozidlo, za ktorým sa na ulici otočíte dvakrát. Už jeho predná časť vyčnieva z davu vďaka extravagantným črtám mriežky chladiča s chrómovanými vertikálnymi lamelami.


Atmosféru možno meniť vďaka výberu rôznych dekorácií palubnej dosky. Okrem úrovne Comfort budú na výber tri ďalšie .

Suzuki Vitara S: Najsilnejšia verzia už v predaji. Tá dopĺňa doterajšie modely s benzínovým motorom VVT (kW) alebo. Najwyższa jakość z poszanowaniem stylistyki.


Vyberte si auto v spoľahlivom autobazáru! Model Vitara od autobazárov aj súkromných predajcov. DPH na všetky modely Suzuki bez deliacej mreže. SUZUKI pre Prešovský kraj.

Predaj a kúpa Suzuki za skvelé ceny. Hit, ktorý v posledných „výbehových“ ročníkoch šiel na dračku ako teplé rožky sa prestal vyrábať a Suzuki nemalo hneď náhradu. Suzuki Grand Vitara k prodeji - aktualně nabízíme více než inzerátů Suzuki Grand Vitara od autobazarů i soukromých prodejců z celé České republiky.


Najdi si to své vysněné na TipCars. Ceny modernizovaného SUV japonské značky na českém trhu začínají na částce 499. Kupene ako nove V CZ(ziadny pochybny dovoz a na dovoz a podobne)1. K mání je manuál i automat, výbava je pokaždé více než bohatá.


BOOSTERJET VITARA S 2WD. Nabídka předváděcích a referenčních vozidel za zvýhodněnou cenu. Akční nabídky vozů značky Suzuki. Oficiálna stránka importéra a predajcov značky Suzuki na Slovensku. KOMPLET SET ZIMNÝCH PNEUMATÍK ZDARMA!


Eur s DPH Viac informácií . PŘIDAT DO POROVNÁNÍ ODEBRAT Z POROVNÁNÍ PŘIDAT DO GARÁŽE. Ram Suzuki jimny-upravený.

Zkracena prevodovka Vitara. Viskozni spojka na predni napravu. Mozna vymena za osobni automobim. Mnoho nahradnich dilu vc.


Pérování 8x tlumiče HP s baňkama pro regulaci tvrdosti plus dva rezervní.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba