Procare bratislava betliarska

Poliklinika poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť primárneho a sekundárneho typu. Navyše je pracoviskom poskytujúcim zákroky v rámci jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Filtrovať Mesto Poliklinika Nemocnica Oddelenie Ambulancia Lekár. Pre zvolené kritéria sa nenašli žiadne výsledky.


Profil: procare_betliarska. Nahlásenie nesprávnych údajov .

Druh zariadenia: poliklinika. Monika Ivaničová ako lekár. Poskytovateľ: Euromedix, a. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Ordinačné hodiny: Po, Str: 7. Sieť moderných zdravotníckych zariadení pre vašu rodinu a blízkych. ProCare Betliarska 1 Petržalka.


V prvom rade nechcem robit pro care ziadnu reklamu.

Takze sa podelim iba o svoju skusenost. Teraz cez vikend som dotal 40tky teplotu a telo ma bolelo tak ze som sa pomaly ano z postele nevedel postavit. Nikto nebude platit navyse, ak to iste dostaneme inde. Ahojte, zvažujeme, ze sa cela rodina prihlásime do procare v centrali.


Vseobecna lekarka (nebudem menovat) na Betliarskej poslala manzelku s hrozivou diagnozou na pohotovost so slovami, ze si ju tam asi nechaju. Pro-care -VYHODENE PENIAZE veľká nespokojnosť. Našou víziou je byť preferovaným poskytovateľom sieťovej ambulantnej zdravotnej starostlivosti na Slovensku a službami s pridanou hodnotou pre klienta prispievať k zlepšovaniu jeho zdravotného stavu a kvality života. Farský kostol spojený s budovou fary a priľahlým areálom sa nachádza na Betliarskej ulici č. Petržalke, blízo Fakultnej nemocnice sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici.


Dá sa k nám dostať pohodlne aj autobusmi MHD nasledovne: autobusom č. Bratislava , Betliarska. AMBULANCIE A LEKÁRI PROCARE BETLIARSKA. Ak hľadáte konkrétnu ambulanciu alebo lekára. ORL operačných výkonoch pre deti a dospelých pacientov, ktorí už boli vyšetrení na ORL ambulancii a majú odporúčanie na operačný výkon. Výkony u detí sa vykonávajú výlučne v celkovej anestéze.


Mapa Našou víziou je byť preferovaným poskytovateľom sieťovej ambulantnej zdravotnej starostlivosti na Slovensku a službami.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba