Playbag volta

Dámský městský batůžek do každého počasí. Nepromokavý stylový s koženými popruhy a doplňky. Opět v limitované edici. Uzavírá se pomocí kožených řemínků a kovových sedlářských knoflíků.


Jde o rychlý a stylový způsob uzávěru. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt playbag volta.

Zcela nový, nenošený, ještě měsíců v záruce. Volta is a medium sized city backpack that is ideal for taking to work or on trips. This new model stands up to any kind of weather and features leather straps and detailing. Released as a limited edition, this bag is made from compound materials and is easy to open and close.


Offering a stylish and efficient way to transport . Ladies urban backpack, suitable for any weather. Playbag Volta Backpack Pink US $175. Waterproof, stylish, with leather straps and accessories.

Nošen minimálně, velmi zachovalý. PLAYBAG láska- batoh VOLTA. Potřebuji batoh do školy, abych s ním ale mohla nosit kabát. Dámská kabelka vajíčko Ručně šitá kožená dámská kabelka vajíčko. Vyrobená z usně hověziny o síle mm, barva hnědá, vzhled s patinou.


Rozměry kabelky a ucha přes rameno je možné po domluvě upravit. Barevné provedení mimo barvy na obrázku dle aktuálních zásob. This Pin was discovered by MOLO- Jeden přístav, moře stylů.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Det var Eliška Koloběžka, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Caroline Kaneider hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba