Plastove obalky na poste

Na pošte kúpite všetko, čo potrebujete na odoslanie vašich zásielok. Rovnako telefónne karty, tlačivá a ďalší tovar, ktorý využijete pre vašu kanceláriu, podnikanie a domácnosť. Poistené listy sa môžu zasielať len v plastových obálkach, ktoré predávajú pošty alebo ktorých úpravu schválila Slovenská pošta. Plastové obálky možno objednať aj na.


Zaistia Vám najvyšší stupeň bezpečia pri zasielaní cenných a tajných zásielok. Prípadný pokus o otvorenie obálky prezradí špeciálny uzáver.

Vďaka kvalitnej LDPE fólii sú odolné vlhku a nehrozí . K dispozícii vám sú kartónové obálky, bublinkové obálky alebo poštové samolepiace obálky, ktoré slúži najmä pre prikladanie dokumentov k zásielkam. Alebo by ste radšej obálky pevnejšie a bezpečnejšie Aj takú máme. SK nájdete všetko na jednom mieste. Vám ponúka poštové obálky v mnohých rozmeroch.


Výroba kvalitných obalov z vlnitej lepenky, kartónových a darčekových škatúľ, obalov na víno, lepiacich pások, fólií, tašiek a fixačných prostriedkov za prijateľné ceny. Potřebujete roční nebo jiný Dálniční kupón? Na všech poštách prodáváme Dálniční kupóny (známky) pro vozidla do hmotnosti tuny.

Katalog poštovního sortimentu. Prodejní cena: Kč (včetně DPH). Bezpečnostné obálky Slovenská POŠTA. Nepriedušné uzavretie obálky zaisťuje špeciálny prúžok, váš tovar je dokonale chránený proti vlhkosti a pachu. Pre ľahší prenos je obálka vybavená uchom.


Zákazník si tak tovar prevezme na pošte a jednoducho odnesie ako igelitovú tašku. Speciální bezpečnostní obálka na cenné psaní ve formátech C C Ca DL pro Českou poštu. Obálka plastová C4E-shop České pošty zejména s obalovým materiálem, obálkami a pohlednicemi.


V obchode Slovenskej posty som nasla original nalepky KREHKE. Ponúkame v ňom baliace potreby prevažne plastového charakteru, našou dominantou sú plastové obálky. Nájdete tu produkty, ktoré vám pomôžu baliť zásielky rýchlo, efektívne, lacno a . Pokud to bude do 5cm na výšku tak jako doporučenou zásilku.


Neprodyšné uzavření obálky zajišťuje speciální proužek, vaše zboží je dokonale chráněné proti vlhkosti a pachu. Pro snadnější přenos je obálka opatřená uchem. Vhodné pro: Lehké předměty, diskrétní zásilky (neprůhledná obálka ) . Díky tomu zaplatíte na poště či u kurýrní služby pouze za to, co opravdu zasíláte. Pokud máte zájem o plastové firemní obálky , pak stačí .

Využite plastové obálky z našej ponuky a ochráňte tak svoju korešpondenciu. Okrem toho, že je dôležité, aby sa obsah nedostal k nepovolaným pracovníkom pošty , určite máte záujem, aby v poriadku dorazil k určenému príjemcovi. Na to plastové obálky poslúžia vynikajúco, keďže sú odolné voči vode a iným kvapalinám.


Poskytujú vysokú bezpečnosť, nakoľko špeciálna lepiaca páska a ďalšie bezpečnostné riešenia zaručujú, aby obálka nemohla byť otvorená bez viditeľných stôp. Potlač Slovenska pošta. VOLBA POŠTOVNÉHO : Systém umožňuje volbu několika možností výše poštovného. Obálky plastové bílé chrání před pachem a vlhkostí.


Možné druhy poštovného se zobrazí při dokončení objednávky. V ceně poštovného je automaticky zahrnuto i balné. Vedle obou zmíněných obálek určených pro cenná psaní, opatřených potiskem České pošty , je v poštovním styku možno používat i ostatní plastové obálky tohoto druhu (bez potisku ČP), a to jak pro obyčejné, tak i zapsané zásilky (ne však pro cenná psaní). V případě přepravy křehčího obsahu je do obálek .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba