Nivelačný prístroj bosch

Nivelačné prístroje a laty značky BOSCH. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Robustný a spoľahlivý - optimálne vhodný na použitie do exteriéru. Merná jednotka: 4gon.


Názory na tovar: názorov.

Hodnotenie užívateľov: 3. Profináradie – Náradie Bosch a Makita, Zahradné náradie Bosch , Gardena, Fiskars, Mikronáradie Proxxon, Dremel a Knipex, Čistiaca technika Kärcher. Príslušenstvo Bosch , Makita, Proxxon, Dremel. Väčšina základných sád obsahuje nivelačný prístroj , nivelačnú latu a hliníkový statív. Svojou odolnosťou garantujú digitálne meracie prístroje Bosch tie najpresnejšie výsledky.


V našej ponuke meracích prístrojov Bosch nájdete: Laserové merače vzdialeností,Detektory, Hľadače kovov, Bodové lasery, Líniové lasery, Rotačné lasery, Prijímače, Optické nivelačné prístroje , Inšpekčné kamery. Porovnať ceny v obchodoch .

Mimoriadne odolné vo vonkajšom prostredí Vybavené na použitie v exteriéri vďaka stabilnému kovovému krytu s ochranou proti prachu a striekajúcej. Optický nivelačný prístroj Bosch : GOL D Professional. Prístroj pre veľmi presné zameriavanie na stavbách, vhodný hlavne na vonkajšie použitie s krytom proti prachu a vode. Dodávame s nivelačnou tyčou a statívom. Predajňa bude tiež zatvorená.


Prajeme Vám pekný zvyšok dňa. Veľké zaostrovacie tlačidlo na jednoduché vyrovnávanie. Päťboký hranol na dobré odčítanie krabicovej libely.


Objektív s vysokou svetelnosťou pre ostrý obraz cieľa (meracia lata). Súčasťou tejto sady je aj nivelačné latu a stavebné statív. Vonkajší kruh na odčítanie uhlov 360°. Extrémne robustný – ideálny na používanie v exteriériVybavené na použitie v exteriéri vďaka stabilnému kovovému krytu s ochranou proti prachu a striekajúcej vode (IP 54)Robustný dizajn s cieľovým kolimátorom zabudovaným do prístroja.


Presný, robustný, veľmi odolný a spoľahlivý optický nivelačný prístroj. Elektrické profesionálne náradie bosch. Prístroj som používal pri stavbe môjho domu vo svahu.


Všetko v originálnich púzdrach.

Som s ním nadmieru spokojný. Cieľový kolimátor na hrubé vyrovnávanie. Ideálne na použitie v exteriéri vďaka robustnému krytu s ochranou proti prachu a striekajúcej vode (IP 54) Objektív so silným svetlom na excelentné odčítanie meracej laty.


Bezpečná preprava vďaka blokovaciemu zariadeniu . GOL D Professional od nemeckej firmy Bosch. GOL G Professional od nemeckej firmy Bosch.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba